Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOVI PLANOVI

Dalić protiv Malte odlučio odmoriti Modrića, a Kramarića poslati kući

Grcka - Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
29.03.2021.
u 20:21

Očekujemo utakmicu u kojoj će se od nas tražiti da budemo pravi i da inzistiramo na načinu na koji mislimo da je pravi da se probije bunker.

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici sutra u 20:45 igra protiv Malte kvalifikacijski susret za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru i tom prigodom pred predstavnike medija stigli su izbornik Zlatko Dalić i Milan Badelj.

"Očekujemo utakmicu u kojoj će se od nas tražiti da budemo pravi i da inzistiramo na načinu na koji mislimo da je pravi da se probije bunker. Kod nekih će to biti izraženije, kod nekih manje. To su smjernice koje moramo pratiti", naglasio je iskusni reprezentativac i naglasio da je svjestan situacije u kojoj se Hrvatska našla nakon poraza u Sloveniji.

Iskreno je izjavio da Hrvatska nije bila prava.

"Nije to razina na kojoj smo navikli igrati i dobro je što smo toga i svjesni. Važno je da budemo ekipa u svakom trenutku", ustvrdio je Badelj, kojem je jasno i da Maltu treba što prije "probiti".

Takvu spoznaju ima i izbornik, koji je gledao Maltu protiv Slovačke. Naime, na tom gostovanju su autsajderi uspjeli voditi 2:0 na poluvremenu te na kraju izvući 2:2.

"Ne smijemo ih podcijeniti, vodili su protiv Slovačke 2:0. Što se sastava tiče, Modrić će biti na klupi, a vidjet ćemo što će biti s Perišićem i Brozovićem. Razmišljamo uvrstiti igrače koji su imali manju minutažu, ali ne zbog toga što suparnika podcjenjujemo, već zbog toga što mislimo da je bolje da krenu svježi igrači", izjavio je izbornik i dodao:

"Krenut ćemo s Juranovićem i Melnjakom. Kramarića sam poslao kući jer je izvrnuo gležanj protiv Cipra. U napadu će biti Budimir. Moramo još vidjeti u kakvom su stanju Lovren, Vida, Uremović i Ćaleta-Car. Tko god bude igrao, morat će dati maksimum jer nismo puni samopouzdanja i sigurnosti. Očekujemo kvalitetniju igru i utakmicu sa što manje stresa i nervoze."

Komentara 20

DU
Deleted user
21:25 29.03.2021.

Trebal si Perišiću dat zadatak, da Kramu prati doma.

JU
jukicam8
22:52 29.03.2021.

Mogao bi i ti Daliću odmoriti, previše razmišljaš, efekat nula.

RO
roland
21:51 29.03.2021.

Kramarića i Kovačića ne bih niti zvao. Ni Vidu. Perišić isto osjetno pada. Treba vidjeti, mogu li ovi iz U-21 nešto napraviti na EP, ako naprave rezultat, a to je po meni polufinale, onda treba uvesti najmanje 3-4 igrača uu A reprezentaciju. Gvardiol, Borna Sosa...i to je onda potpuno nova reprezentacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije