Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sve smo zajedno napravili'
Povratak na članak

Dalić odgovorio na pitanje vraća li se Mandžukić u reprezentaciju

- On nam je potreban, ali moramo poštovati njegovu odluku. Ja bih bio prvi koji želi da Mario igra, neka to sad malo stoji, nema potrebe o tome sada razgovarati

Komentari 8

NI
NikoCro
23:09 28.11.2018.

Ajd vi Yogonostalgicari, ostavite nas na miru, ovaj covjek je uvijek bio korektan i ponizan, a sto se tice Liga Nacija to jeste glupost, da je bar raspored drugaciji, nego ovako igras dvije tekme sa najjacima u dva dana, ma glupost

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:06 29.11.2018.

Zlatko Dalić Hrvatski Heroj i Hit-Trenet Hrvatske Reprezentacije !!! Bravo Daliću ti i Momčad ste pravi Svjetski Prvaci!!! I ništa Drugo!!! Kako su Dečki igrali!!!! Nevjerojatno!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija Bravo Dečki!!! Srce i Dušu za Hrvatsku!!!! Tako se igra !!!! Bravo Hrvatska !!!

VL
ER
EroK
00:33 29.11.2018.

Naprijed Zlatko i Vatreni, vaše vrijeme dolazi!

VL
PI
pinkec
00:28 29.11.2018.

Bravo Zlatko Daliću Majstoe! Samo naprijed Legendo!

VL
MA
Marsijanac
03:10 29.11.2018.

Da ; liga 12 nam je potrebna.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:21 29.11.2018.

Samo naivni Hrvati viruju da je Mandjo odlucio da ne igra vise u repki...a svi drugi znaju da cesto vrhunski klubovi kao sto je Juventus ne dozvoljavaju nekim svojim igracima da se fizicki potrose u njihovim reprezentacijama

VL
SA
SI aka SI
15:45 29.11.2018.

koliko Mandžukić znaći za reprezentaciju, vidi se tek kad je otišao. Ne toliko kao napadač zadužen za golove, već prije svega radi presinga na zadnju liniju koji je nemoguć bez njega, uloge mantinele, a samim time i puno drugih taktičkih opcija. Međutim, čovjek je donio odluku koju treba poštivati. Koliko god mi fali, toliko bi mi bilo žao čitati (negativne, često i posprdne) reakcije za dvije godine kada je EP, a tada možda više neće biti u stanju fizički pružati isto što pruža danas ili je pružao svih ovih godina igranja za reprezentaciju.

VL
KO
kordunmoj75
06:32 29.11.2018.

Dalic"ali stranci u Hrvatskoj ligi,u borbi za trece ili cetvrto mjeto to ne razumijem",ali kako to da ne razumijes,pa u Njemackoj Italiji,Spanjolskoj,Engleskoj,cak i cetvoroligasima imas stanca pola ekipe,tebi sabane izgleda dosta toga ni je jasno,alistaces tesko je iz cizme u cipele uskociti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.