Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužio je
Povratak na članak

Dalić proglašen drugim najboljim izbornikom

Titula je očekivano pripala Didieru Deschampsu, a najboljim trenerom proglašen je Zinédine Zidane

Komentari 4

SJ
seki.jole
15:35 30.11.2018.

Dalić ni kriv ni dužan proglašen drugim trenerom godine. Ova reprezentacija bi postigla ovaj rezultat bilo tko da je sjedio na klupi. Oni su toliko jaki i iskusni da nisu ni osjetili njegovo prisustvo na klupi. Da su kojim slučajemm imali selektora kvalitetetnieg od Dalića uz sreću koja ih je cijelo prvenstvo pratila bibi bi svjetski prvaci. Dalić još puno toga mora učiti. Već u ove dve utakmice protiv Španije i Engleske, pogotovo Španije vidjelo se da nema znanja da odgovori na igru i taktike Enrikea.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.