Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE REPREZENTACIJE

Dalić otkrio zašto Kramarić zabija za klub, a ne igra za Hrvatsku

Kramarić i Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.09.2018.
u 11:47

– Mi smo ispražnjeni i trebat će nam nešto vremena da se vratimo. Svi koji su krenuli na put dobit će priliku, imaju šansu – pogotovo napadači Santini, Livaja i Čop – rekao je Dalić

Hrvatska reprezentacija otputovala je u Portugal gdje će 6. rujna odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaćina. Nakon toga slijedi debi u Ligi nacija 11. rujna u Elcheu protiv Španjolske.

– Čekaju nas dvije provjere koje će dobro doći novim igračima, a pritom nastavljamo s nizom jakih utakmica koje igramo ove godine. Pred nama je sedam mjeseci rada i priprema za ono što nam je najvažnije, a to su kvalifikacije za Europsko prvenstvo i samo Europsko prvenstvo – rekao je za službene stranice HNS-a izbornik Zlatko Dalić pa dodao:

– Iskoristit ćemo Portugal i Španjolsku za pravu pripremu, za pronalazak nove energije. Rezultat je uvijek bitan, ali nije sada primaran. U prvom planu je selekcija. Mi smo ispražnjeni i trebat će nam nešto vremena da se vratimo. Svi koji su krenuli na put dobit će priliku, imaju šansu – pogotovo napadači Santini, Livaja i Čop.

>> Pogledajte i razgovor s Yurijem Cortezom

Andrej Kramarić ovog je vikenda zabio za Hoffenheim, no reprezentativno okupljanje ipak će preskočiti.

– Imao sam dogovor s Kramarićem da će preskočiti ovo okupljanje kako bi se u klubu pripremio za nastavak prvenstva, Ligu prvaka i reprezentaciju. Dugo je bio ozlijeđen, tek je počeo trenirati i nema nikakvih problema – kaže Dalić.

Inače, ovo je prvo okupljanje reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

– Nismo još do kraja svjesni što smo napravili, da smo zasluženo drugi na svijetu. Euforija se tek stišava, dojmovi se sliježu, no počinje novo natjecanje, stižu nova iskustva i izazovi. Na kraju moramo biti spremni za kvalifikacije za Europsko prvenstvo i na Europskom prvenstvu pokušati ponoviti ono što smo doživjeli u Rusiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije