Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK O ODLUCI

Dalić otkrio: Podržavam Sosu, ali ovo morate znati...

Zagrijavanje nogometaša prije početka utakmice Hrvatske i Malte
Slavko Midzor/PIXSELL
08.05.2021.
u 21:11

Morao je preskočiti Sloveniju i Cipar jer je imao crveni karton i dvije utakmice kazne iz mlade reprezentacije, što se prenosi i na A vrstu.

Hrvatski lijevi bek, Borna Sosa, odlučio se igrati za Njemačku. Rekao je da je to učinio zato što ga nitko iz HNS-a nije kontaktirao mjesecima, ali izbornik Zlatko Dalić tvrdi suprotno.

- Sosa je bio na popisu A reprezentacije za kvalifikacijske utakmice u ožujku, jasno mu je rečeno da će debitirati protiv Malte. Morao je preskočiti Sloveniju i Cipar jer je imao crveni karton i dvije utakmice kazne iz mlade reprezentacije, što se prenosi i na A vrstu. O tome je i s njim, ali i drugim njegovom ljudima razgovarao Ivica Olić. Kazao mu je da će biti s nama, da ga vidimo, a i da se upozna s atmosferom u ekipi. Rekao je: "Super, hvala“. Međutim, nakon toga je Igor Bišćan zamolio da igrači koje on treba budu ustupljeni mladoj reprezentaciji - rekao je Dalić pa nastavio:

- I meni je bio cilj da ona napravi što bolji rezultat, ne mogu biti sebičan i misliti samo na sebe. Gledao sam da hrvatska mlada reprezentacije napravi povijesti uspjeh, stoga sam kao uvijek ustupio Bišćanu igrače koje je tražio, pa tako i Bornu Sosu koji je trebao igrati protiv Engleske. Bišćan je rekao da mu je ta utakmica važna i da mu je Sosa bitan za taj susret. O tome je Borna odmah bio obaviješten, sve je znao. Ništa se nije događalo, a da Borna ne bi bio informiran. Međutim, na kraju nije došao na utakmicu s Engleskom jer je javio da je ozlijeđen - rekao je Dalić za Sportske novosti.

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar JureXT2
JureXT2
21:57 08.05.2021.

I par dana nakon Engleske igrao za Stutgart. Ma ko je taj Sosa upoce? Ako on ne zeli igrati za Hrvatsku nego vidi svoj prosperiter da igra za Njemacku onda nam ni ne treba. Vjerojatno je dobio obecanje da ide u Bayern M. i da ce mu gurati karijeru. Koliko pita su Kostelici ili mnogi drugi nasi sportasi mogli otici igrati za druge reprezentacije ali nisu. Tebi Borna sretan put i kako si se pokazao takav nam ni ne trebas samo bi nered donio...Nisi i nikad neces biti dostojan kockastog dresa!

RE
RedTree
03:36 09.05.2021.

U drugom mjesecu se pojavila priča s Lovrićem i Bih i odmah se momka zvalo i zaslužio je, ali ovaj drugi je šutio da se s Nijemcima dogovorio sve izgleda.

RE
RedTree
01:37 09.05.2021.

Momak je cijelo vrijeme bio u kontaktu s Nijemcima, bez da je obavijestio Savez o tome. Onda kad se vidjelo da treba debitirati u trećem mjesecu i ići na Euro, evo ti misteriozne ozlijede, koja prošla nakon tri dana. A nije se bunio kad je bio prvotimac u mladoj reprezentaciji, premda je igrao u drugoj ligi prosječno ispred Bradarića koji je s Lilleom igrao LP tada, tek zadnja tri mjeseca malo proigrao. Momka su smantali vjerojatno s nekom klupskom karijerom, a on očito nema tu dozu ljubavi prema hrvatskom dresu kao Modrić, Mandžo, Srna i drugi. A da ne pričamo da je u Bayerna Davies i Hernadez, a u Njemačkoj Gosens i još neki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije