Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON WALESA

Dalić otkrio kakva je situacija s Modrićem i dodao: To se mora izbjeći

Zlatko Dalić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
14.10.2019.
u 07:25

"Oba stopera su dobila žute kartone i to je nezgodna situacija za nas jer neće biti na raspolaganju za zadnju utakmicu. Moramo paziti oko tih kartona, Lovren je dobio žuti zbog prigovora, to se mora izbjeći."

 Hrvatska nogometna reprezentacija je odigravši 1-1 protiv Walesa propustila prvu od dvije 'meč lopte' za plasman na Euro, međutim više od remija u Cardiffu, hrvatsku javnost je zabrinula ozljeda Luke Modrića.

Kapetan svjetskih doprvaka je u 89. minuti uz pomoć liječničke ekipe napustio teren, nakon što je u jednoj akciji žestoko ušao u suparničkog veznjaka Wilsona

"Modrić je dobio nezgodan udarac u butni mišić i vjerujem kako nije ništa opasno. Morat će pauzirati dva do tri dana. Dobio je nezgodan udarac, ali nije ništa drugo," poručio je hrvatski strateg.

Dalić je kazao kako je Hrvatska imala problema sa velškim napadačem Kiefferom Mooreom.

"Išli smo u skok bez potrebe, inzistirao sam da se ne ide u skok. U nastavku smo to radili puno bolje. Upozorili smo na to, ali išli smo u bespotrebne duele."

Hrvatsku do kraja kvalifikacija još očekuje utakmica protiv Slovačke u Rijeci 16. studenog, a "Vatreni" će ogled na Rujevici dočekati na prvom mjestu ljestvice sa 14 bodova.

Vatrenima će protiv Slovaka biti dovoljan i bod kako bi izvadili vizu za europsko prvenstvo. Nažalost, Hrvatska će protiv Slovaka igrati bez dva ključna obrambena igrača jer su Dejan Lovren i Domagoj Vida večeras dobili žute kartone. 

"Oba stopera su dobila žute kartone i to je nezgodna situacija za nas jer neće biti na raspolaganju za zadnju utakmicu. Moramo paziti oko tih kartona, Lovren je dobio žuti zbog prigovora, to se mora izbjeći."

Dalićev kolega na suparničkoj klupi Ryan Giggs bio je zadovoljan nakon remija protiv svjetskih doprvaka.

"Zadovoljan sam osvojenim bodom. Odigrali smo maksimalno koncentrirano svih 90 minuta, dečki su pokazali momčadski duh i zajedništvo protiv jakog protivnika," kazala je legenda Manchester Uniteda.

Giggs je naglasio kako je želio nakon listopadskih utakmica ostati u igri za plasman na Euro. I u tome je uspio.

"Moramo dobiti preostale dvije utakmice i čekati da nam se poklope ostali rezultat, ali još uvijek smo u igri."

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
08:46 14.10.2019.

Nerazmijem taktiku trenera igranja sa četiri napadača dok nam obrambeni igrači skupa sa golmanom gurkaju jedan drugom loptu i čekaju da sudija svira kraj poluvremena i utakmice. Čak je i Modrić igrao u obrani i rijetko prelazio centar. Bez hrabrosti i samopouzdanja protiv jednog slabašnog protivnika nismo nakon desete minute nijednu šansu imali niti uputili udarac prema golu! Za jednog Vice prvaka svijeta, premalo.

DP
DPDP
08:45 14.10.2019.

protiv zatvorenih formacija ( bunkera ) ova formacija ne funkcionira. nije ni protiv azera ni protiv Mađara kod njih. treba za takve utakmice mijenjat formaciju jer ovako izgledamo kao da ni neznamo kako bi došli do gola. ako perišić nije za igru protiv bunkera neka ni ne igra jer je Barišić bar 20 puta dotrčao do njega i probio stranu da bi je perišić vratio natrag u obranu jer su jedan drugom smetali na boku.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:31 14.10.2019.

Hrvatska je imala dva udarca na gol i to u prvom poluvremenu. U drugom niti jedan. Ne razumijem taktiku, koja se ponavlja, da kad zabiješ gol, ubaciš u ler i čekaš kraj utakmice. Sva sreća što smo imali lošu skupinuu i opet nećemo biti nositelji, kod izvlačenja skupina. nismo među prvih 6 momčadi, koje su skupile najviše bodova u kvalifikacijama. Osim toga, kvalifikacije su pokazale da nisu bez razloga, Kovačić, Rakitić, Perišić, Rebić , Lovren... na klupi za rezerve u svojim klubovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije