Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMP HRVATSKE
Povratak na članak

Dalić otkrio gdje će vatreni boraviti tijekom Europskog prvenstva

- S obzirom na to da igramo u Londonu i Glasgowu, mislim da je najbolje i najkvalitetnije rješenje tamo naći pravi kamp te boraviti za vrijeme Eura - rekao je izbornik Dalić.

Komentari 1

DU
Deleted user
23:06 01.12.2019.

Na SP smo imali laksu polovicu i zato smo mogli s malo muke doci do finala a sada cemo vidjeti dal mozemo kalkulirati kako doci do finala. Mislim ako uspjemo doci do finala onda bi nam cekalo najlaksi prtovinik jer svi giganti su onda izbrisani. Ali sanse za prolaz u finale su oko 10% zasada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.