Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ KRAMARIĆA
Povratak na članak

Dalić otkrio bi li radije igrao protiv Srbije ili Škotske: 'Ona je kvalitetniji protivnik...'

Nažalost, Kramarić još uvijek osjeća bolove u području aduktora i upitno je hoće li biti spreman za Švedsku. Napadač Hoffenheima se ozlijedio prije posljednje bundesligaške utakmice protiv Eintrachta

Komentari 4

IJ
Istina_je_bolna
10:14 11.10.2020.

Škoti su domacini prvenstva, svakako bolje da igramo protiv Srbije. Istina je da su oni bunker ekipa, a nama takvi ne odgovaraju. No kada proradi obostrani nacionalni naboj, Srbi ce se otvoriti. A nama to odgovara. Nas srednji red pojest ce njihov, a napadačka igra Htvatske ucinit ce svoje. Naravno, pod uvjetom da ovi prodju Škote.

VL
BL
Blender
04:47 11.10.2020.

Kad igraci izadu na teren, trebali bi predati utakmicu Svedskoj uz protest svim politicarima koji su se busali u prsa i isli se pokazivati u Rusiju pa neka svijet vidi kakvu stoku imamo i tko nam obecava stadion a ni temelje nisu u stanju napraviti. Sramota za sve nas!!!

VL
BA
baranja2
23:47 10.10.2020.

Ma samo neka kradeezeovci jos malo pokradu ovu jadnu zemju,nek si naprave kule i vile na moru a repka igra na najgorem stadionu u Evropi.Da sam osobno na mjestu igraca ja bih odbio igrati za repku dok se ne pocne gradnja stadiona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.