Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZIMA CSKA

Dalić ostaje bez Olića: Slavni Vatreni već večeras leti za Rusiju

Marko Lukunic/PIXSELL
22.03.2021.
u 15:29

Na rasporedu su tri utakmice protiv Slovenije  24. ožujka u Ljubljani, Cipra 27. ožujka u Rijeci i Malte 30. ožujka u Rijeci, a Dalić je u nedjelju ostao bez Brune Petkovića, nakon što se špica Vatrenih ozlijedila

Dosadašnji trener moskovskog kluba Viktor Gončarenko je nakon serije loših rezultata napustio klub, a na klupu bi trebao sjesti legendarni hrvatski nogometaš Ivica Olić, piše ruski Megaratings.

Prema pisanju ruskih medija, Olić je prihvatio posao, a pomoćnici  bi mu trebali biti bivši suigrači Elvir Rahimić i Miloš Krasić, te legenda kluba Vasilij Berezucki. Kako nadalje opisuju, Olić bi večeras trebao letjeti za Moskvu, što znači da Dalić neće imati svog pomoćnika niti na jednoj od predstojeće tri utakmice.

- Bit će mi žao ako napusti stožer, puno mi pomaže, kompaktan smo stožer. Međutim, ako se odluči prihvatiti ponudu imat će moju punu podršku. To je velik klub i velik izazov. Nisam razmišljao o zamjeni, vidjet ćemo što će biti s njim, pa ćemo onda odlučiti - rekao je Dalić na presici o toj temi, ali nije htio duljiti o tome.

Na rasporedu su tri utakmice protiv Slovenije  24. ožujka u Ljubljani, Cipra 27. ožujka u Rijeci i Malte 30. ožujka u Rijeci, a Dalić je u nedjelju ostao bez Brune Petkovića, nakon što se špica Vatrenih ozlijedila na utakmici Dinama i Gorice.

Inače, Olić je u dresu CSKA upisao 118 nastupa postigavši 43 gola. Osvojio je tri ruska naslova, dva Kupa, dva Superkupa, te Kup UEFA-e 2005.

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Dinama na treningu nakon Tottenhama

 

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
20:01 22.03.2021.

Odlicno je da sto vise dobrih trenera dobijemo , tako cemo dobiti i lakse transfere za igrace , ove ce godine Rusi kupovat ne samo igrace Dinama i Osijeka , nego i poluamaterskih klubova Istre Belupa Hajduka , tako daa ce teci novac prijeko potreban za rad klubova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije