Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi Tunis

Dalić govorio o slučaju koji je zatekao hrvatsku nogometnu javnost

Zlatko Dalić
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/3
10.06.2019.
u 19:24

Izbornik hrvatske reprezentacije još jedanput je naglasio da bi Mađare volio dočekati u Splitu

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak će u Varaždinu (20:45) odmjeriti snage protiv Tunisa. Riječ je o prijateljskome dvoboju, pa će izbornik Zlatko Dalić imati prigodu isprobati neke nove opcije.

U ponedjeljak poslijepodne konferenciji za medije je potvrdio da će dati prigodu svim igračima, odnosno, da je upravo iz tog razloga dogovorio s kolegom Nenadom Gračanom ostanak svih reprezentativaca na okupu.

- Čim završi utakmica protiv Tunisa, vraćam igrače Gračanu jer Euro ispred vrata. Cilj je plasman na Olimpijske igre i nadam se da će to uspjeti ostvariti - kazao je Dalić, kojega je potom, logično, dočekalo pitanje o Duji Ćaleti-Caru.

Podsjetimo, Ćaleta-Car neće putovati u Italiju i San Marino na Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine, a od ljudi bliskih ovome igraču se moglo čuli smo da je razlog otkazivanja - odmor na Maldivima.

- Probleme koje imam riješit ću daleko od medija, bez konferencija i bez panike. Svatko od nas donosi odluke za sebe - odgovorio je na to Dalić i ponovio u kojem bi gradu volio dočekati Mađare:

- Moja želja je Split, ali ne odlučujem ja. Ovo je reprezentacija svih, a ne samo Osijeka, Zagreba ili Rijeke. Ako se to ne dogodi, vjerujem da će nas Osijek ponovo dočekati širokih ruku. U subotu je podrška bila fenomenalna - istaknuo je hrvatski izbornik.

>>> Pogledajte kako su hrvatski navijači doživjeli pobjedu nad Walesom

 

Komentara 5

DU
Deleted user
20:18 10.06.2019.

Volio bih da repka igra gdje god to može, naročito u Splitu! No, NS dobro je koštala "svastika" te bi bilo zgodno vidjeti te koji su je pokosili po Poljudu! Zna cijela RH da se zna tko je to bio? Tko pametan bi pustio igrati repku svih Hrvata? Što želi Dalić? Kako ga je samo Osijek dočekao, bez i jednog incidenta? Dalić nema to pravo tražiti, jer između ostali gluposti "zašto igramo i crnim dresovima"? Zar imamo crnu zastavu? Crven bijeli plavi i ništa drugo!

WT
Wtf
00:00 11.06.2019.

Momci i izbornik su u Split dobrodošli i biti će odlična atmosfera. Što se tiče reprezentacije fali nam klasični centarfor nasušno, Kramarić to nije, a Perišić i Rebić onda ne mogu doći do izražaja, nemaju kome doslovce ni gurnuti loptu u šesnaesterac ni koga da im odvlači stopere. Ili Mandžo ili Kalinić pod hitno nazad u reprezentaciju.

SS
sokac sa drave
20:18 10.06.2019.

Dalicu varas ce jako.Split ne voli reprezentaciju sto su vec nekoliko godina pokazali u praksi.Ono dabogda izgubili sve i transparenti po dalmaciji na mostovima i ulicama dokazuju sve.Inace nitko nije od dalmatinaca sve te negativne natpise uklonio niti pokusao ukloniti.To dokazuje da oni nisu zasluzili Hrvatsku reprezentaciju da im ide na noge .Madzarska moze biti odlucijuca utakmica u kvalifikacijama i tamo ce biti docekana na noz.Bolje je neka se igra u Otoccu ili Bednji tamo ce biti rado vidjeni.Dalicu ti o toj temi kao da se nista nije dogodilo.A dogodilo se ono najgore patoloska mrznja dalmosa prema nasoj domovini.A nu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije