Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dojmovi izbornika

Dalić: Nedostajalo nam je više hrabrosti i okomitosti, ali nemamo za čime žaliti

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/10
23.11.2022.
u 13:32

Zlatko Dalić je prokomentirao prvu utakmicu Hrvatske na SP-u

Hrvatska je u prvom nastupu na 22. Mundijalu u Kataru odigrala 0:0 s Marokom, ali treba napomenuti kako možemo žaliti za propuštenim prilikama Vlašića, Modrića i Lovrena. 

Ovo je pozitivan rezultat, nalazimo se u dobroj situaciji i moramo se okrenuti Kanadi te analizirati kako možemo doći do pobjede koja je imperativ. 

Izbornik Zlatko Dalić je nakon utakmice došao pred kamere HRT-a i rekao slijedeće:

- Teška utakmica, očekivali smo to. Protivnik je bio dobar i kompaktan, pripremili su se za nas. Mi smo to znali, igrali smo pod ručnom na početku, falilo nam je dubine i okomitosti. Znamo da moramo osvojiti 4 ii 5 bodova da bismo prošli skupinu, Maroko je stajao iza lopte, oni su svoje planove i ideje ostvarili a mi idemo dalje. Stavili smo iskusne igrače u obranu poput Lovrena jer smo znali da nam to treba zbog marokanskog napada. Nažalost, ozlijedio se Vlašić i morao je izaći na poluvremenu - kazao je Dalić pa zaključio:

- Bojali smo se marokanske kontre, nedostajalo nam je odlučnosti i više hrabrosti, ali nemamo puno za čime žaliti i idemo dalje. 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Novinari i urednici Večernjeg lista iz studija u specijalnoj emisiji

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 79

DU
Deleted user
13:41 23.11.2022.

Dotičnik je trebao reći: " Ja sam odabrao igrače. Ja sam odabrao taktiku. Ja sam kreator ovog neuspjeha."..... ( Baš kao što bi bio zaslužnik u slučaju pobjede. ) Ali nije.

DU
Deleted user
13:42 23.11.2022.

Daliću, ovaj neriješeni je kao PORAZ!!! Po opet je Dalić u prvih 11 stavio 2 pogrešna igrača!! PA nije Vlašić desno krilo već je vezni niti je Kramarić Špica!!! Ima li tko u HNsu koji može ovom čovjeku obasniti da je igra danas bila katastofalna, da nije posložio momčad, da je radio izmjene 30 minuta prekasno!!! ALO ŠEFE IMA LI KOGA U DUĆANU!!!!

BE
Beyonder
13:36 23.11.2022.

Dal je dalić bio uz teren ili gledao na tv?Pa ako vidiš da se vuku po terenu vići, urlaj, špotaj, vadi van

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije