Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK NAKON WALESA

Dalić nakon Walesa poručio: Hvala dečkima i navijačima koji su bili 12. igrač

Zlatko Dalić
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/19
08.06.2019.
u 17:27

Livaković je jako dobro branio. Ima sjajnu sezonu iza sebe, obranio je što je trebao obraniti i zaslužio je prvu postavu - jasan je Dalić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je zadovoljan nakon pobjede Hrvatske protiv Walesa (2:1)u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. 

- Osvojili smo tri boda, bitno je da smo slavili. Hvala dečkima, navijačima, Osijeku koji su bili 12. igrač - poručio je Dalić u razgovoru za Novu TV te je otkrio zašto neće prigovarati igračima. 

- Bilo je teško i važno je da su tri boda tu. Primili smo pogodak nakon greške i uvukla se nervoza. Neću gledati što i kako je bilo, znam da je bilo teško gledati, a i igrati utakmicu po ovoj vrućini - dodao je te pohvalio vratara Dominika Livakovića koji je dobio prednost ispred Lovre Kalinića

Zlatko Dalić
1/15

- Livaković je jako dobro branio. Ima sjajnu sezonu iza sebe, obranio je što je trebao obraniti i zaslužio je prvu postavu - jasan je Dalić koji je poručio kako svi igrači idu u Varaždin na prijateljsku utakmicu s Tunisom u utorak 11. lipnja. 

- Svi idemo u Varaždin, znam da je igračima naporno, ali nakon Tunisa ćemo otići na odmor - zaključio je. 

>>> Pogledajte atmosferu prije utakmice Hrvatske i Walesa

Komentara 15

Avatar comparator
comparator
18:04 08.06.2019.

Čestitam Igračima koji su dali sve od sebe ali ne razumijem zašto Dalić vadi igrače koji su se uklopili u igru u najopasnijim trenucima završnice . Pokušaj vađenja Modrića na sreću nije uspio pa je Hrvatska prošla s pobjedom .. Dalić se malo gubi kao trener .

Avatar __MAX__
__MAX__
17:51 08.06.2019.

Livakovic je bio odlican i zasluzuje biti u u repki.

DU
Deleted user
18:27 08.06.2019.

Bojim se da se je Dalic potpuno pogubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije