Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Dalić nakon poraza: Bit će nam jako teško...

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
24.03.2019.
u 20:14

- Nismo bili pravi, nismo išli jedan na jedan dok nije ušao Brekalo. Bit će nam teško u nastavku kvalifikacija - rekao je Dalić.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je poraz vatrenih od Mađarske (2:1) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

- Pali smo nakon prvog gola i dopustili im da se vrate. Nismo bili dovoljno agresivni, primili smo iz prekida i na kraju dožvjeli poraz - rekao je Dalić za Novu TV i dodao:

- Nismo bili pravi, nismo išli jedan na jedan dok nije ušao Brekalo. Bit će nam teško u nastavku kvalifikacija.

Što je izbornik naučio iz ove utakmice?

- Moramo biti puno agresivniji i puno borbeniji. Svi protiv nas idu 200 na sat, pritisak je tu i neće nam biti lako. Ali, nema sada kukanja i tragedije.

U drugom susretu 2. kola u ovoj skupini Wales je u Cardiffu svladao Slovačku sa 1:0, pa na ljestvici četiri reprezentacije, Wales, Slovačka, Hrvatska i Mađarska imaju po tri boda, ali Wales je odigrao utakmicu manje, dok je posljednji Azerbajdžan bez bodova i s utakmicom manje.

Hrvatska će u 3. kolu 8. lipnja u Osijeku ugostiti Wales. 

Komentara 54

CA
Catalonia
20:37 24.03.2019.

Ako ces biti i dalje tvrdoglav i tjerati neki svoj inat ko npr sa Kalinicem na golu(nedavno potres mozga a i nije prvi golman u Villi) a ne Livakovicem u zivotnoj formi i ako ces svaku gostujucu tekmu ic na bod ko danas onda smo u problemima Dalicu... Umjesto da kod 1-1 uvedes Petkovica i uzmes 3 boda ti izgubis tekmu.... Danas svi losi ali cini mi se daleko losiji od ostalih Kale i Dalic... Glavu gore,mi smo Hrvatska i idemo po prvo mjesto u grupi .

AN
Antonio1952
20:42 24.03.2019.

Zasto stalno forsirate Kalinica kad je van forme i ne brani u drugoj ligi? Transfer mu ne treba a totalno je nesiguran, ispripadan i igra nogom nula.

LI
lily
20:44 24.03.2019.

Prije dva dana sam napisala da je Kalinić najslabija karika i apsolutna KATASTROFA od vratara, koji u svojem klubu vec duze ne brani jer je los, ali ga Dalic jos od poraza od Engleske (6:0) i dalje uporno (ne znam zasto?) forsira, te da ce ga to kostati KARIJERE. Vrijeme je da se vrati u Emirate, a repku prepusti PAMETNOM treneru, koji zna svoj posao!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije