Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Dalić nadahnuo njemačkog trenera: hrvatski džoker na novoj poziciji

Tin Jedvaj Bayer
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.11.2018.
u 14:43

Bayer u petak od 20:30 dočekuje Stuttgart, a ostaje za vidjeti hoće li Herrlich već u prvoj utakmici kopirati izbornika vatrenih

Zlatko Dalić je prije završnih utakmica skupne faze Lige nacija imao veliku dvojbu, nije znao koga postaviti na lijevog beka?

Odabrao je Tina Jedvaja, polivalentnog i zahvalnog igrača koji je ipak stoper. Bayerov igrač opravdao je izbornikovo povjerenje na najbolji način srušivši Španjolce s dva pogotka, piše Goal.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Unatoč očiglednim nedostacima na obrambenom planu, predstava mladog 22-godišnjaka nadahnula je trenera apotekara Heika Herrlicha da razmisli o postavljanju Jedvaja na lijevi bok i u Bundesligi:

- Statistika pokazuje da primamo previše golova po lijevoj strani i ovo je za nas prilika da bolje stojimo na terenu. To mi je u ovom trenutku najvažnije. Jedvajev izbornik je rekao da se Tin sjajno razvio nakon Svjetskog prvenstva i da sada može igrati lijevog beka. Ja se nadam da ćemo mi također od toga profitirati. Naravno da mi je to na umu. Dvaput je to uspješno odradio u reprezentaciji i sada imamo novu opciju - naglasio je njemački stručnjak.

Bayer u petak od 20:30 dočekuje Stuttgart, a ostaje za vidjeti hoće li Herrlich već u prvoj utakmici kopirati izbornika vatrenih.

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cinbenik
16:13 22.11.2018.

Tko bi reka,zemljackog treneru Dalicu,je dovoljna jedna utakmica i da igrače nauči igrati nogomet...On je fenomen,zbog kojeg sve trenerske škole padaju u vodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije