Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR NAKON DANSKE
Povratak na članak

Dalić je presjekao i napravio zaokret. Sad svi znamo sudbinu Vide i Lovrena

Svima onima koji su se proteklih dana pitali kakva je sudbina u reprezentaciji namijenjena Lovrenu i Vidi – izbornik Zlatko Dalić sinoć je dao nedvosmislen odgovor.

Komentari 5

KO
koraknaprijed
07:14 23.09.2022.

Utakmica je bila ok,dečki se trebaju još uigrati kao tim,ali brate onaj komentar na Novoj je dosadan ko Buga,na kraju sam isključio ton.

VL
Avatar links
links
05:46 23.09.2022.

pa ovi klinci su avioni za Lovrena i Vidu odavno...posebno Gvardiol

VL
DE
derin
00:56 23.09.2022.

Budimo realni Dancima nedostajalo pet ofenzivca, pa top reprezentacije bi to osjetile a ne jedna Danska. I primili smo gol nakon velike greške Šutala, to se uči u pionirima, koji je nedavno griješio i u Milanu i prije toga ne baš rijetko. I Gvardiol pet minuta prije ide u bespotrebni dribling preko cijelog terena i izgubi loptu. Prezeleno i sklono greškama izgleda. Erlić i Lovren najbolji izbor. Ovakva jedna greška na svjetskom te vodi kući, dovoljno se sjetiti 2002. i jedne greške protiv Meksika, koja nas je usmjerila doma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.