Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTATI ILI OTIĆI
Povratak na članak

Dalić je pokazao da se do uspjeha dolazi bez pritisaka i ucjena!

Dalić propitkuje svoj stav nakon euforije koja nas je snašla. Duboko su mu se urezale slike dočeka u Zagrebu, a kad u utorak vidi spektakularan doček u Livnu, tek tada će postati svjestan koji je doseg postigao i kako je postao drag i omiljen u puku.

Komentari 12

MA
Marsijanac
20:28 21.07.2018.

Onaj 'kamocemo' u 100 verzija je bez sumnje najtezi kreten na forumu.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
20:43 21.07.2018.

Dalić, Čiro i igrači pokazali da se do uspjeha dolazi bez pritisaka i ucjena ali obveznim bosanskim korijenima i rojstvom na bosanskoj grudi !

VL
RI
rikavac
20:50 21.07.2018.

Dalicu svaka cast na uspjehu i veliko hvala ,hrvatski narod ti se nece moci nikad oduzit to sto si uradio. Ako das otkaz nece ti niko zamjerit jer si ti svoj covjek i nedas da ti drugi kroje sudbinu.

VL
MA
Marsijanac
20:32 21.07.2018.

Na nadolazecem turniru nacija zaista nema nikakvog smisla da tu igraju srebreni. Na turnir treba izvesti potpuno novu repku a tek u kvalifikacijama za EP prikljuciti neke A reprezentativce. Dakle Lovre Kalinic, Livakovic , Semper, Jedvaj, Mitrovic, Benkovic , Caleta-car,r, Barisic, Sosa, Badelj , Kovacic, Bradaric, Coric, Pasalic ,Moro, Rog ,Pongracic, Krovinovic, Pjaca, Brekalo , Santini, Livaja, Bockaj. Dakle od ovih igraca Dalic bi mogao sastviti sasvim respektabilnu repku, koja bi grizla. U iducih par godna jos ce ponetko isplivati na povrsinu , bas kao i Rebic. Nema zime za Hrvatsku...

VL
DU
Deleted user
20:32 21.07.2018.

Dalićev uspjeh je tim veći jer se uspio izdići iz okruženja lopina i bitangi tipa Vrbanović, Kulušić, Vučemilović. U takvom zmijskom leglu ni Escobar se ne bi osjećao sigurno.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
00:03 22.07.2018.

Zlatko gospodin čovjek!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
TU
tucihifo
21:15 21.07.2018.

Nježni lider s autoritetom oca: 'On autoritet ne crpi iz pozicije nego iz ljudskih kvaliteta'.............Što misliti o bosnjari ciji idol pjeva slijedecu pjesmu: ......... „Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Franceticaca Jure U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila....... Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu Ko je moga zamisliti lani, da ce Božic slavit partizani Tko je reka, jeba li ga caca, da se Crna Legija ne vraca........ Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju Oj Racane jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica"....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.