Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Dalić je izbacivanjem vatrenog poručio: 'Ovo je rat, a ja sam glavni'

Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
18.06.2018.
u 11:14

– Možda je ovo i mudar potez jer je Dalić primijetio da je počelo uljuljkivanje i poručio: "Ovo je rat, nema opuštanja, a ja sam glavni" – rekao je Miletić.

Izbacivanje Nikole Kalinića iz hrvatske reprezentacije tema je emisije Večernji TV-a, u kojoj su sudjelovali urednik sportske rubrike Igor Flak te urednik tjednika Max! Mladen Miletić.

– Ovo je klasičan "Ćirin manevar" koji je izbacivao Mornara i Igora Cvitanovića. Kalinić je zabijao važne golove, bio je kandidat za prvih 11 tako da je sličan Cvitanoviću kojega je Ćiro izbacio 98. godine. Zlatko Dalić ima apsolutno pravo za taj potez, a ionako će on odgovarati za rezultat – rekao je Miletić.

Nije ovo prvi put Kaliniću, nedavno ga je trener Gattuso u Milanu kratko odstranio iz momčadi zbog nezalaganja.

 

– Špice su takve, ali čini mi se da je Dalić ovim dodatno učvrstio poziciju Marija Mandžukića. Izgubio je Kalinića, ali će dobiti vrlo dobrog Mandžukića.

Hoće li nas ovo poremetiti?

– Ovakvi šokovi kod nas u principu dobro djeluju, osim ako su izazvani na silu. Sumnjam da je Dalić to učinio potpuno na svoju ruku i da se ni s kim iz reprezentacije nije konzultirao. Ovo možda uopće neće loše djelovati, a vidim i da Argentinci nešto slično rade. Ovo može dodatno mobilizirati našu momčad. Možda je ovo i mudar potez jer je Dalić primijetio da je počelo uljuljkivanje i poručio: "Ovo je rat, nema opuštanja, a ja sam glavni" – zaključio je Miletić.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu.

Komentara 105

Avatar Damir
Damir
11:24 18.06.2018.

Kalinić je i protiv Brazila odbio ući s klupe bolila su ga leđa i sad je odbio.u 85. minuti s istim razlogom. Mislim da tu više nemamo o čemu razgovarati. Sve je jasno.

Avatar rubinet
rubinet
11:20 18.06.2018.

Ako je istina...velim..ako je sve ovo istina..tad se Kalinić ponio nepromišljeno te time naškodio hrvatskoj nogometnoj vrsti i sebi samom...Što ćemo sad? Život teče dalje...

KO
koraknaprijed
11:27 18.06.2018.

Podrška Daliću,gazda kuće se mora poštivati,koliko se ja sjećam i Lovren je imao slične apetite, danas je jedan od najboljih igrača reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije