Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podcjenjivanje
Povratak na članak

Kada bi se to dogodilo, poklonio bih im svoju zlatnu olimpijsku medalju

Evo, da skupe najbolje košarkaške, bejzbolaše i igrače američkog nogometa, ne bi dobili rezervnu momčad PPD Zagreba. A protiv prve momčadi “plinara” ne bi zabili više od četiri pogotka – istaknuo je Veselin Vujović

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
19:57 11.02.2020.

Ista je stvar i s nogometom. Nek skupiju svoje najbolše košarkaše, bejzbolaše, hokejaše, njihve US nogometaše i nek dojdu proti NK Zeline....i još nek tekma začne 3:0 za njih !

VL
IV
ivanbalic
05:07 12.02.2020.

Pa da budemo iskreni,rukomet i ni je neki sport,kao ni vaterpolo,odbojka....to vise lici na "olimpijske igre",ili bolje receno,na plemenske igre.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.