Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER MARIO ODUŠEVIO

Da sam Mandžukić, opalio bih suca i Ronalda te napustio stadion

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
12.04.2018.
u 08:39

Posebno su oduševljeni igrom hrvatskog napadača bili navijači Liverpoola koji su poručili treneru Jürgenu Kloppu da ga dovede na ljeto

Juventus je bio na pragu senzacije na Santiago Bernabeuu. Imali su 3:0, a onda je sudac Michael Oliver u sudačkoj nadoknadi najstrože kaznio kontakt Medhija Benatije i Lucasa Vazqueza.

Igrači Juventusa poludjeli su zbog te odluke, najglasniji je bio Gianluigi Buffon kojeg je Oliver zbog toga i isključio. Siguran realizator jedanaesterca bio je Cristiano Ronaldo koji je tako Real osmu godinu uzastopce poslao među četiri najbolje momčadi Europe.

Sudačka odluka tako je zasjenila i sjajnu utakmicu Marija Mandžukića. Hrvatski napadač zabio je dva gola kraljevima, prvi nakon samo 76 sekundi igre, čime je ispisao povijest jer nitko tako brzo nije pogodio protiv Reala na Bernabeuu.

Mario Mandžukić
1/10

Riječi hvale za Mandžukića imali su i navijači na Twitteru.

– Mandžukić je natjerao Carvajala da pati, zabio dva gola igrajući odlično u obrani i napadu – napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao:

– Da sam ja Mandžukić, opalio bih suca i Ronalda prije no što bih napustio stadion.

Posebno su oduševljeni igrom hrvatskog napadača bili navijači Liverpoola koji su poručili treneru Jürgenu Kloppu da ga na ljeto dovede.

– Klopp bi apsolutno volio Mandžukića. On bi bio idealna zamjena ako se netko od udarnog trojca ozlijedi, a neće puno stajati. 

 

Komentara 35

IL
ilijan
09:06 12.04.2018.

Mandžo je pokazao da je pravi i kao igrač i čovjek za razliku od Ronalda koji je pokazao da je nula od čovjeka simulant i umišljenko.

Avatar essek22
essek22
08:52 12.04.2018.

Nakon sinoćnje utakmice, puno će te Jurgene koštati! I pitanje hoće li ga uopće htjeti prodati....:)

SB
sbb
09:13 12.04.2018.

VL - dajte si sami sebi zuti karton ili cak izravni crveni za ovaj balkanoidni naslov. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije