Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTETIO NAS
Povratak na članak

Da nije bilo katastrofalne pogreške suca, Hrvatska bi sada već bila na Euru

Mađarska je, očekivano, bila dominanta na terenu (23 udarca naprema 4), no u konačnici nije trebala završiti utakmicu s punim plijenom jer je glavni sudac utakmice Dennis Higler u sudačkoj nadoknadi poništio čisti pogodak Azerbajdžanu.

Komentari 19

Avatar antimaterija
antimaterija
09:02 14.10.2019.

Suci ne mogu biti izlika, ako na išta možemo računati, to je redovito nepravedno i loše suđenje, pogreška je bila na nama jer smo na toliko opasnom mjestu stali sa igrom očekujući od suca pravdu, redovita hrvatska naivnost!

VL
SA
SI aka SI
09:50 14.10.2019.

ne znam šta je radio sudac u Mađarskoj, nas je oštetio kod gola, jer nije svirao faul na Kovačiću (to je maltene i jedini trenutak kad se moglo primjetiti da je Kovačić na terenu), a s druge strane Lovrenov nasrtaj nije sankcionirao penalom. Glavni problem je ipak u našoj toplo-hladnoj igri, kojom smo prosuli sedam bodova na gostovanjima u realno laganoj grupi. Uvođenjem svježe krvi (Vlašić, Brekalo), čovjek bi očekivao da će biti drugačije, ali smo kao i protiv Azerbajdžana nakon odličnih 20-ak minuta stali. Vesele odlične partije u Trnavi i na Poljudu, međutim na Euru će biti neophodan kontinuitet za ostvariti rezultat

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:45 14.10.2019.

Da smo mi imali poput Mađara 23 udarca na gol onda bi krajnje nebitan bio ishod te njihove tekme na naš plasman. Ovako smo odigrali očajno, loše, sporo i bezidejno i sada ćemo strepiti do zadnje sekunde hoćemo li se plasirati jer Slovaci sigurno neće odigrati dvije onako loše tekme protiv nas za redom. A može nam se dogoditi i da se niti ne plasiramo.

VL
KA
kapunjohan
09:12 14.10.2019.

Igrali smo nepovezano i jako sporo , kad se uputu lopta našem igraču trojica su već na njemu i ako uspije dati drugome ,opet istočasno sa loptom dođu i tri protivnička igrača. Oni su pokrivali naše igrače i presijecali im lopte a sami su dobivali lopte na širokom prostor ,nesmetano. Ali valjda naši nisu mogli bolje jer da jesu to bi i učinili. Oni su bili nekako puni snage. Ipak da nas nije oštetio sudac , vjerovatno bi pobijedili. Kako kaže oštetio nas je i sudac u Mađarskoj - splet slabih okolnosti taj dan-e moj bože , šta se može , moglo je svršit i gore.

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
09:46 14.10.2019.

Ne cmizdri, nego riješi utakmicu kako to spada-dobrom igrom i pobjedom! Ni jedan sudac ti onda nije kriv...

VL
Avatar southman
southman
09:35 14.10.2019.

Pogriješili su suci i u Valesu i u Mađarskoj ali u čijem interesu ?? Tko ovo može odgovorit ??

VL
WC
wolf_cro
09:18 14.10.2019.

Uopće nije bitna ova utakmica niti ovaj sudac. Nama je štetu nanio nizozemski sudac jučer. Mada, uglavnom smo sami imali konce u rukama i zapleli ih. Smiješno je uopće uzimati u obzir ovu utakmicu Mađara i Azerbajdžana. A pogotovo izjaviti da je odluka na toj utakmici nas oštetila.

VL
PR
pravikrivi
09:44 14.10.2019.

Oštetio je i njih jer im nije dosudio jedanaesterac na početku utakmice. Lovren

VL
KE
kentie
01:01 15.10.2019.

i pljus sucima: obadva, obadva su pala...u svim elementima nogometne igre, pa tako i dijeljenje pravde na terenu: nama iz očiglednog faulai faulčine, golčina na kvadrat, Azerima poništeno regularno i čisto kao suza...ubacivanje u malju mrežnicu....pa đe tu ima ljogike,, kriknu malji Muj'ca, đe....????

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:43 14.10.2019.

a vi ste se ponadali da će ove kvalifikacije biti nešto drugačije od dosadašnjih?! u svakim kvalifikacijama smo do zadnje utakmice visili! i u zamjenama izbornika pronalazili put. ne igramo ništa posebno ni u ovim kvalifikacijama. kad iz predstave iz splita maknemo nevjerojatne greške mađara iz prvog poluvremena, dobiješ sasvim prosječnu utakmicu i našu realnost. odigramo neriješeno, i odmah su nam za problem krivi drugi, jer nisu odigrali kako se očekivalo!!! halo, jesu svi doma?!!

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
08:49 14.10.2019.

Eufa dosljedna sebi kroji sudionike prvenstva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.