Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne brini se, treneru'

VIDEO Igračice u suzama: Šalju posljednje riječi svome voljenom treneru...

Koprivnica: Članovi RK Podravka Vegeta oplakuju smrt trenera Zlatka Saračevića
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
23.02.2021.
u 09:26

"Elena u ovom svijetu moraš biti lopina, ne smiješ biti predobra. To ti je zoološki vrt - lisice, vukovi, lavovi, tvorovi, tu imaš svega i moraš naći svoje mjesto", upozoravao je Sarač

Zlatko Saračević završio je izjavu nakon pobjede nad Lokomotivom: 'Pritisak je bio nenormalan, čestitam svojim igračicama što su ga izdržale...', a na cijelu je situaciju upozorio i igračice nasamo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako se 'njegova banda', kako ih je od milja zvao, opraštala od njega, tako su i otkrile Saračeve savjete. 

Elena Popović napisala je:

- Neopisiva je bol i tuga u mom srcu. Rijetko čovjek ima priliku upoznati ljude u čijem pogledu vidiš i iz čije pojave isijava dobrota i pozitiva, posebna je to vrsta ljudi. Zahvalna sam vama i Bogu što sam ja tu priliku dobila i imala privilegiju učiti od vas! Rekli ste mi: "Elena u ovom svijetu moraš biti lopina, ne smiješ biti predobra. To ti je zoološki vrt - lisice, vukovi, lavovi, tvorovi, tu imaš svega i moraš naći svoje mjesto. Ne možeš ti puno mijenjati svoj karakter i ja to znam, ali ne daj na sebe." Treneru vi ste bili dokaz da dobrota vrijedi ispred svega -  napisala je Popović.

Jedan od savjeta otkrila je i Grkinja  Labrina Tsakalou (27).

- Puno se toga događalo prošle godine, ali uvijek sam imala na umu da je Zlatko bio prvi koji je istinski vjerovao u mene. Koji mi je dao da igram na pravoj poziciji i koji mi je ukazao toliko povjerenje. Posljednjih dana nisam se osjećala najbolje, propustila sam i trening uoči derbija. Vidio je da nisam dobro, zagrlio me i rekao: ‘Hajde, još samo jedna utakmica i onda svi možemo odmarati par mjeseci.’ Samo sam se nasmijala i klimnula glavom. To je bio naš zadnji razgovor. Tako mi je žao što tada nisam rekla što mi je bilo na umu: ‘Ne brini se, treneru. Nećemo izgubiti ovu utakmicu, ali još uvijek mi duguješ jedno piće na Zrću.’ Probudila sam se sada i još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Više me nije ni briga za rukomet. On je bio dobar čovjek i to je važnije od svega. Počivaj u miru, treneru. I hvala ti.

Magdalena Ećimović objavila je:

- Treneru, što da kažem osim jedno veliko hvala na svemu. Puno toga ste me naučili, puno toga smo prošli svi zajedno i dobroga i lošega. Prije svega ste bili čovjek i to ste pokazali više puta. Ovolika tuga se ne može opisati riječima. Treneru hvala vam na svemu. Nažalost, više nećemo čuti onu svakodnevnu: "Što je bando, 'oćemo li trenirat danas što?''

O oproštaju crnogorske reprezentativke Dijane Mugoše (25) pisali smo još jučer. Ona je također potvrdila koliko je pedagoški Sarač prilazio svojim igračicama. 

- Hvala ti što si uvijek bio tu. Kroz sve drame, prepreke, znala sam da mogu računati na tebe bez obzira na sve. Nije bilo lako, ali teška vremena ojačaju ljude i moram priznati da smo ojačali zajedno. Hvala ti što si bio moj trener! Počivaj u miru -  napisala je Mugoša.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije