Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet težak teren

Cvitanović nakon kiksa: Nadam se da je utakmica bila zanimljiva

Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
24.09.2017.
u 19:59

-  Željeli smo i energija je bila dobra. Idemo u svakoj utakmici po pobjedu. Zadovoljan sam ponašanjem i stavom igrača, vidjelo se da želimo pobijediti.

Nogometaši Dinama nisu iskoristili kiks Rijeke da bi im pobjegli na šest bodova. U desetom kolu HNL-a u Puli su odigrali 0:0 protiv Istre i osvojili samo bod.

-  Nadam se da je utakmica bila zanimljiva i dinamična. Uvjeren sam da smo kontrolirali cijeli susret. Inzistirali smo na pobjedi i tri boda. Statistika nije nekad mjerilo, ali mislim da smo imali 4-5 jako dobrih situacija. Lopta nije htjela u gol, ali to je nogomet i to je sport, rekao je trener modrih Mario Cvitanović pa dodao:

-  Željeli smo i energija je bila dobra. Idemo u svakoj utakmici po pobjedu. Zadovoljan sam ponašanjem i stavom igrača, vidjelo se da želimo pobijediti. Čestitam Istri što se dobro branila. Mi idemo dalje, utakmicu po utakmicu, u nadi da će šanse koje smo danas propustili doći na naplatu u idućim susretima.

Dinamo baš nema sreće s terenima ove sezone, nakon što je u Zaprešiću igrao na rubu regularnosti, i danam je imao težak teren što njemu ne odgovara.

- Teren je nama otežavao dolazak u protivničku trećinu, ali inzistirali smo na kombinatorici i na našem stilu igre. S obzirom na naš profil igrača, nemamo drugih mogućnosti. Pokušali smo pri kraju utakmice s nekim drugim kombinacijama, Leškovića smo stavili gore u napad zadnjih pet minuta, dobili smo onda crveni karton pa smo se morali prilagoditi. Ako možemo nešto dobro izvući, to su teren i ova utakmica. Uspjeli smo se adaptirati, ali kvalitetne situacije ipak moramo raditi preciznije, odlučnije i konkretnije. Žao mi je što nismo uspjeli doći do pobjede.

Komentara 5

IL
ilijan
21:17 24.09.2017.

Daj Cvitanoviću ubrzaj te igrače....

B2
bokida 2
21:13 24.09.2017.

Cvitanoviću, zaboravi titulu ovom sramotom. Ti tvoji tulipani nemogu dati gol ni sa gol crte. Antoliću treba platiti da čovijek ode iz Dinama jer ovako izgleda da ih ima jedan manje. Zaista tog šminkeraja je zaista dosta.

NI
nikolica
20:46 24.09.2017.

Ajme majko koji ste vi luzeri i još pokušavaš uvjeruti gledatelje u to..Kako mi se vidi niste u stanju igrati ni na PS4 a kamoli na gruntu zasijanom travom ( ne maricom, da je to u igri bar bi se borili )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije