Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJAX Potencijalni hrvatski reprezentativac još uvijek bez pogotka

Cvitanich: Strpljiv sam, uskoro ću zabiti prvijenac za Ajax

cvita-txt.jpg
import
25.10.2008.
u 21:16

Argentinac hrvatskih korijena Dario Cvitanich, koji je ovog ljeta stigao u Ajax iz argentinskog Banfielda, vjeruje da će uskoro postići prvi gol za novu momčad.

U razgovoru za nizozemske medije napadač Ajaxa Dario Cvitanich smatra da se dobro prilagođava na novu sredinu, te kako će uskoro pokazati svoje kvalitete na travnjaku.

- Nezadovoljan sam jer još nisam postigao prvenstveni pogodak za Ajax, ali s druge strane znam da će uskoro doći i taj trenutak. Nisam tim previše opterećen – rekao je Cvitanich i dodao da se maksimalno trudi kako bi se što brže prilagodio na novu sredinu.

- S Luisom Suarezom, Gabrijem i Oleguerom učim nizozemski i zasad mi dobro ide. S kolegom iz napada Klaas Jan Huntelaarom već komuniciram na nizozemskom, sa Suarezom razgovaram na španjolskom, a s veznim igračima na engleskom. Znam se sporazumjeti na dosta jezika, pa tu neće biti problema – izjavio je Cvitanich.

Podsjetimo, nakon razgovora s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem, Cvitanich je odlučio kako će u budućnosti biti na raspolaganju hrvatskoj, a ne argentinskoj reprezentaciji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije