Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FFC

Ćurković uoči debija: Suparniku je specijalnost boks, ali to nije problem

Luka Ćurković
Foto: Marko Prpić
1/9
12.10.2017.
u 15:01

FFC 30 donosi šest uzbudljivih MMA borbi, šest kickboxing mečeva i boksački meč u kojem će nastupiti Hrvoje Sep

U Linzu će se 21. listopada održati 30. po redu Final Fight Championship, borilačka priredba najjače regionalne borilačke organizacije. FFC 30 donosi šest uzbudljivih MMA borbi, šest kickboxing mečeva i boksački meč u kojem će nastupiti Hrvoje Sep.

Za svoju jubilarnu tridesetu priredbu ova borilačka organizacija potrudila se pripremiti popis borbi s jednim od najjačih imena na borilačkoj sceni, ali i dati priliku mnogim mladim borcima pred kojima je svijetla budućnost.

Jedan od njih je i 21-godišnji Luka Ćurković na kojega svakako treba obratiti pozornost, ne samo u ovome meču već i nastavku njegove karijere jer ovaj mladić mnogo obećava!

O Lukinim MMA počecima i pripremama za FFC 30 doznajte u videu!

 

Luka je nanizao pet uzastopnih pobjeda do sada pa je očekivano stigao i poziv FFC-a.

- Uzbuđen sam, to je nešto što sam stvarno želio i čekao, a sad se to i ostvarilo. Treniramo naporno za tu borbu i spreman sam - poručio je Luka uoči svog najozbiljnijeg testa u dosadašnjoj karijeri.

A test je za tjedan dana u TipsAreni u Linzu gdje će Ćurković otvoriti MMA dio večeri. Na suprotnoj strani ringa stajat će Dominic Schober, austrijski borac koji će također odraditi debi nastup u FFC ringu.

- Pogledao sam nekoliko njegovih mečeva. Specijalnost mu je boks. Dosta je čvrst u rušenju, ali nama to ne predstavlja neku veliku prijetnju jer je moj trener Ban jedan od najboljih hrvača u Hrvatskoj. Stoga mislim da ne bi trebao predstavljati neki problem u hrvanju - rekao je o svome protivniku i dodao:

- Jedino je malo iskusniji od mene.

Ćurković je dio poznatog zagrebačkog tima “Ban”, koji vodi Bernard Ban, a iz kojeg su potekli mnogi poznati hrvatski borci poput Filipa Pejića. Ban je istaknuo Lukine hrvačke sposobnosti i kondicijsku spremnost kao glavnu prednost.

FFC 30 održat će se 21. listopada u TipsAreni Linz, a izravni prijenos pratite od 20h na Fight Channel World HD kanalu ili na fightchanneltv.com.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije