Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Čupić napušta Vardar, dolazi li u PPD Zagreb?

Ivan Čupić
Jurica Galoić/Pixsell
18.12.2020.
u 10:24

Prema informacijama iz Makedonije, nakon četiri fenomenalne godine od Vardara bi se mogao rastati Ivan Čupić (34), a kao moguća destinacija spominje se upravo naš prvak u kojem odnedavno kao šef struke pomaže izbornik Lino Červar

Nakon što je nedavno potpisan dvogodišnji ugovor s hrvatskim reprezentativcem Željkom Musom (34), junakom ovogodišnjeg rukometnog EP-a, hrvatski prvak PPD Zagreb mogao bi se i dodatno ojačati za sljedeću sezonu.

Prema informacijama iz Makedonije, nakon četiri fenomenalne godine od Vardara bi se mogao rastati Ivan Čupić (34), a kao moguća destinacija spominje se upravo naš prvak u kojem odnedavno kao šef struke pomaže izbornik Lino Červar.

Jedan od najboljih krilnih igrača u povijesti hrvatskog i europskog rukometa, trostruki osvajač Lige prvaka, bio je od 2016. jedan od ključnih igrača u najvećim uspjesima skopskog kluba koji nakon povlačenja ruskog vlasnika Sergeja Samsonjenka financijski više nije moćan kao ranije te sve teže podmiruje obaveze. No, to su Vardarove brige.

Čupić se u hrvatski rukomet već vratio ove jeseni zaigravši opet za našu reprezentaciju, a svojim bi iskustvom i klasom itekako bio od pomoći i PPD Zagrebu u nastojanjima da ostvari rezultatski pomak u Ligi prvaka.

Hoće li ljubimac navijača prvi put u karijeri nakon Metkovića, Medveščaka, Viga, Gorenja, Löwena, Kielca i Vardara prvi put odjenuti i dres našeg najboljeg kluba ili će na kraju iskrsnuti neka druga destinacija, pokazat će tjedni pred nama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije