Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayerov junak

Čudesno branio protiv Bayerna, a vidio je samo na jedno oko

Lukas Hradecky
Foto: DPA/Pixsell
1/8
01.12.2019.
u 10:57

Bayerov vratar činio je čuda u svom kaznenom prostoru. Lewandowski, Perišić i ostali nisu mogli zabiti Hradeckyju koji je veći dio utakmice nije mogao dobro vidjeti na jedno oko.

Bayer je prekinuo Bayernov uspješan niz. U 13. kolu njemačke lige momčad apotekari su u Münchenu pobijedili momčad Hansija Flicka s 2:1, a junak utakmice bio je finski vratar Lukas Hradecky.

Bayerov vratar činio je čuda u svom kaznenom prostoru. Lewandowski, Perišić i ostali nisu mogli zabiti Hradeckyju koji veći dio utakmice nije mogao dobro vidjeti na jedno oko.

Foto: DPA/Pixsell

- Tijekom prvog poluvremena izgubio sam kontaktne leće i mogao sam vidjeti samo na jedno oko. Nikome ne bih preporučio da to pokuša protiv Bayerna. Drago mi je što je utakmica napokon završila - rekao je Lukas Hradecky.

Leverkusen (22 boda) je nakon te pobjede skočio na sedmo mjesto, a  Bayern je četvrti s dva boda više. Vodi Leipzig s 27 bodova, dva više od Borussije (M) koja ima utakmicu manje.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 2

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:32 01.12.2019.

Hm opet taj Kovac i njegova uzasna taktika....

OB
ObrenM
12:33 01.12.2019.

Covjek,koji ima novca, a nosi kontaktne lece?! Mozda nije fora u novcu,vec u sigurnosti zahvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije