Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA I LOKOMOTIV

CSKA za Kramarića nudi tri milijuna eura

'SPECIJAL MAX  14.02.2012., Zagreb - Pripremna utakmica NK Lokomotiva - NK Zelina na igralistu s umjetnom travom na Maksimiru. Andrej Kramaric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
12.04.2013.
u 17:47

– Imamo ponude nekoliko europskih klubova, uključujući i ruske, a jedan od njih je CSKA. Andrej nije protiv odlaska u Rusiju – rekao je Kramarićev menadžer Amir Ružnić.

CSKA iz Moskve želi Andreja Kramarića i Rusi su spremni platiti tri milijuna eura. Vodeća momčad ruske lige već je ove zime pokušala dovesti napadača Dinama koji je trenutačno na posudbi u bratskoj Lokomotivi.

– Iza Andreja odlična je sezona i ne čudi me interes klubova. Imamo ponude nekoliko europskih klubova, uključujući i ruske, a jedan od njih je CSKA. Andrej nije protiv odlaska u Rusiju koja se posljednjih godina jako razvija. No, još je rano razgovarati o tome, Kramarić je trenutačno koncentriran samo na igre u svom klubu – rekao je Kramarićev menadžer Amir Ružnić, prenosi Izvestia.

Za Kramarića je zainteresiran i moskovski Lokomotiv koji vodi Slaven Bilić. Također se spominju Borussia Moenchengladbach, West Ham i Genoa.

>> Mazalović zabio za Vinkovčane, no utišao ih Kramarić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije