Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozdrav iz Rusije

CSKA bi da bijeli puste juniora Franića na probu

'29.12.2010., Poljud, Split - U Hajdukovom Plavom salonu predstavljen je privremeni trener. Sportski direktor Ivica Kalinic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
08.04.2011.
u 20:15

Na Hajdukovu adresu, naslovljeno na sportskog direktora Ivicu Kalinića i trenera Gorana Vučevića, stigao je dopis moskovskog CSKA.

Rusi u njemu potvrđuju zanimanje za juniora Luku Franića kojeg prate već duže vrijeme.

Mole odgovorne u Poljudu da mladog Franića, kojeg baš ne "šmekaju" u omladinskoj školi Hajduka i većinu vremena provodi na klupi, puste u Moskvu od 31. svibnja do 15. lipnja kako bi ga provjerili u svom trening kampu.

Interes CSKA priznanje je za bijele, ali i obveza da Franiću podare malo veću pozornost.

Ključne riječi

Komentara 1

MR
MrEro
02:37 09.04.2011.

Prodajte ga za 100.000kn pa će ga rusi kasnije prodat za 5.000.000€. Zato nećete ni osvojit ništa još 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije