Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OSJEĆAJU SE SIGURNO

Crvena zvezda odbila putovati u Crnu Goru!

30.12.2019.
u 16:42

Košarkaši Crvene zvezde ukrcali su se u zrakoplov za Podgoricu, ali su ga nekoliko minuta prije polijetanja napustili.

Košarkaški klub Budućnost objavio je kako očekuje da se Crvena zvezda pojavi na utakmici ABA lige koja je zakazana za večeras u 18.00 u Podgorici, međutim košarkaši Crvene zvezde ostali su u Beogradu i nisu otputovali.

Budućnost je objavila kako je od ABA lige dobila službeni dopis kojim se potvrđuje da nema odgode meča, te da je vodstvo lige od Uprave policije dobilo službeno očitovanje u kojem se tvrdi kako ne postoji razlozi za otkazivanje utakmice 13. kola regionalne lige protiv Crvene zvezde jer sigurnost igrača i stručnog štaba niti u kojem slučaju nije ugrožena.

"Uprava policije garantira da će se igrači Crvene zvezde od trenutka dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vrijeme trajanja utakmice i nakon nje, osjećati sigurno. Obavještavamo Vas da ne postoje ni najmanji razlozi da se ova utakmica ne odigra, jer ništa ne ukazuje da može doći do incidenata koji mogu ugroziti sigurnost članova KK Crvena zvezda'' piše u dopisu direktora crnogorske Uprave policije Veselina Veljovića upućenog vodstvu ABA lige.

Očekujemo da se Crvena zvezda pojavi na utakmici," poručili su iz Budućnosti, dodavši: "Budućnost ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. Budućnost će se boriti za pobjedu i ostanak na prvom mjestu ABA lige," navodi se u priopćenju.

Međutim, iz Beograda je stigla vijest kako košarkaši Crvene zvezde nisu otputovali jer nisu dobili garancije za sigurnost u trenutku kada je nestabilna situacija u Crnoj Gori.

Prema pisanju medija u Srbiji, košarkaši Crvene zvezde ukrcali su se u zrakoplov za Podgoricu, ali su ga nekoliko minuta prije polijetanja napustili.

Budućnost je trenutačno druga na ljestvici sa 21 bodom, dva manje od lidera Cedevite Olimpije koja ima utakmicu više. Crvena zvezda je sedma sa 19 bodova.

Budućnost i Zvezda prošle sezone igrali su finalnu seriju play-offa ABA lige koja se ne pamti po rezultatu već incidentima i u Podgorici i Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:20 30.12.2019.

Srbi svuda isti. Remetilaćki faktor, guja u njedrima.

KO
Konstantinos
17:12 30.12.2019.

Na žalost, Srbija se pi bacnslustickom ludilu vratila u 1990-te! Nije nestabilna Vrba Gira nego Srbija jer ima velike apetite i jer nezna gdje su joj granice. Sada i sportaše koristi za pritisak na Crnu Goru, s obzirom tko im je predsjednik ni malo je čudi!

OB
Obični
08:21 31.12.2019.

Kad ih lobacamo u more, onda kažu za politici nije mjesto u sportu, a šta je sad??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije