Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNI ŠERIF

Crvena zvezda kiksala na Marakani, dvoboj s Dinamom pod upitnikom!

The rematch of the second round of qualifications for the Champions League between FC Red Star and FC Kairat is played at the Rajko Mitic Stadium.

Revans utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu sampiona izmedju FK Crvene zvezde i FK Kairat igra se na
Bane T. Stojanovic/PIXSELL
03.08.2021.
u 23:14

Gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara, a strijelac je bio Frank Castaneda. Zvezda je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1)...

Beogradska Crvena zvezda, potencijalni Dinamov suparnik u zadnjem pretkolu LP, u utorak je na domaćem terenu protiv moldavskog Sheriffa iz Tiraspola odigrala 1:1 u prvoj utakmici 3. pretkola.

>>> Sukob huligana u Zagrebu

Gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara, a strijelac je bio Frank Castaneda. Zvezda je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1), nakon gužve u 16-ercu francuski napadač Lois Diony je pospremio loptu u mrežu iz neposredne blizine. Crvena zvezda je 58. minuti ostala s igračem manje nakon što je Gabonac Guelor Kanga zaradio drugi žuti karton. 

Malmö je kod kuće dobio Glasgow Rangers 2:1. Šveđani su vodili 2:0 golovima Sorena Rieksa (47) i Veljka Birmančevića (49) sve do pete minute sudačke nadoknade kada je za škotskog prvaka zabio Steven Davis (90+5). Antonio-Mirko Čolak igrao je Malmoe do 88. minute, a Borna Barišić za Rangerse cijeli susret.

Monaco, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, je u gostima svladao prašku Spartu sa 2-0 golovima Aureliena Tchouamenija (37) i Kevina Vollanda (59). 

Ukrajinski Šahtar je u gostima dobio belgijski Genk 2:1, a pobjednički gol zabio je Brazilac Alan Patrick u 81. minuti. PSV je stekao uvjerljivu prednost uoči uzvrata, na svom stadionu je pobijedio danski Midtjylland 3:0, a sva tri gola su pala u prvih pola sata. 

Hrvatski golman Kristijan Kahlina branio je za bugarski Ludogorec, koji je u gostima kod grčkog Olympiakosa odigrao 1:1.

Komentara 6

Avatar Graničar
Graničar
01:31 04.08.2021.

Redakcija u koroti. Ajmo Moldavci. Ajmo Dinamo.

FR
freeshooter
23:36 03.08.2021.

Što se tiče Dinama, oba su pala, i jedni i drugi su nešto malo odigrali po 30 min, ostalo loše, koji god prošao, mi ih dobivamo, to znači samo jedno LP je naša...ajmooo plavi lavovi...ale ale dinamo ale..

HA
Hanok
00:14 04.08.2021.

kako ste poceli sprehati, na kraju budu igrali Serif i Legija u playoffu...polako , jeli dinamo vec izbacio poljake?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije