Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE KLUB

'Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fair-play. Ovo je kukavički napad'

Kafić u Đevrskama, gdje se dogodio napad
Foto: Frane Šarić
1/3
23.08.2019.
u 12:39

Podsjetimo, skupina maskiranih mladića napala je goste i vlasnike kafića u Uzdolju i Đevrskama, a svjedoci kažu da su ih vrijeđali na nacionalnoj osnovi

Nakon napada na pripadnike srpske nacionalne manjine u Đevrskama oglasili su se i iz Crvene zvezde, kluba čija se utakmica protiv Young Boysa gledala u kafiću gdje se napad dogodio.

- Crvena zvezda je duboko razočarana činjenicom da su njeni navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili susret kluba s momčadi Young Boysa. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fair-play, a samim time da svakom navijaču bude dozvoljeno iskazati svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povrijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinitelji ovog kukavičkog napada - rekao je Svetozar Mijailović, predsjednik beogradskog kluba. 

>>> Pogledajte što su rekli svjedoci o napadu u Đevrskama

Podsjetimo, skupina maskiranih mladića napala je goste i vlasnike kafića u Uzdolju i Đevrskama, a svjedoci kažu da su ih vrijeđali na nacionalnoj osnovi. U prvom napadu ozlijeđeno je više ljudi, a među njima je 17-godišnjak koji ima osam šavova na glavi.

>>> Pogledajte dolazak Milorada Pupovca u Uzdolje kod Knina gdje se dogodio napad na srpsku manjinu

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
12:56 23.08.2019.

Tko o čemu, Arkanov klub o poštenju! Je, kako da ne - oni uvijek bili pacifisti ( do Pacifika) i širom Europe znani kao navijači gandijevskih nastupa koji ne bi čačkalicu slomili.

AN
aniva
13:10 23.08.2019.

Zašto se nisu ogradili od izjave svoga golmana da je rođen u Kninu u srpskoj Dalmacije? To nije širenje mržnje? Tada nitko nije reagirao, i pitao dotičnog bisera a koji je to grad i gdje?...ali oni sade ljubičice....dosta viš i VL I Knina i te barske tučnjave

DU
Deleted user
12:59 23.08.2019.

I koliko će te sad ovu vjest forsirati???? Više vijesti oko ovoga incidenta objavljujete nege Večernje Novosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije