Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA LP

Crvena zvezda ispala nakon jedanaesteraca na Cipru

Beograd: Crvena zvezda pobijedila Europu i plasirala se u drugo pretkolo Lige prvaka
Foto: A.K./PIXSELL
16.09.2020.
u 20:18

Za ulazak u Ligu prvaka Omonia će igrati protiv Olympiakosa. Prva utakmica je na rasporedu 23. rujna u Pireju, a uzvrat je sedam dana kasnije.

Nogometaši ciparske Omonije prvi put u povijesti izborili su plasman u završnu rundu kvalifikacija za Ligu prvaka nakon što su u Nikoziji pobijedili Crvenu zvezdu sa 4-2 boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Nakon 120 minuta igre bilo je 1-1. 

Domaćin je poveo u 31. minuti golom Michaela Luftnera koji je iskoristio pogrešku gostujućeg vratara Milana Borjana nakon ubačaja iz kornera. Jordi Gomez je iz kornera direktno pucao u gol, Borjan slabo intervenirao, a lopta se od stative odbila na glavu Luftnera.

Izjednačio je Mirko Ivanić u posljednjim trenucima prvog dijela nakon odličnog ubačaja s desne strane Bena Nabouhanea. U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, no rezultat se više mijenjao pa je pitanje pobjednika razriješeno jedanaestercima.

Junak susreta postao je domaći vratar Brazilac Fabiano koji je obranio udarce Diega Falcinellija i Miloša Degeneka. Kod domaćina sva četiri igrača su bila sigurna, a posljednji pogodak zabio je bivši igrač zagrebačkog Dinama i Lokomotive Čeh Jan Lecjaks.

Za ulazak u Ligu prvaka Omonia će igrati protiv Olympiakosa. Prva utakmica je na rasporedu 23. rujna u Pireju, a uzvrat je sedam dana kasnije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:15 17.09.2020.

koga ovo zanima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije