Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKA SE VESELE

Crvena zvezda doživjela povijesnu sramotu, a Delije slavile - poraz Dinama!

Navijači Zvezde slave gol Atalante
Foto: telegraf.rs
1/10
27.11.2019.
u 17:13

Na poluvremenu su gledali sažetak prvog poluvremena iz Milana, a na ekranu se pojavio jedanaesterac koji je zabio Muriel. U tom trenutku čuo se pljesak i odobravanje od strane navijača Zvezde

Momčad Nenada Bjelice nije uspjela izvući pozitivan rezultat protiv Atalante. Dinamo je u 5. kolu Lige prvaka izgubio na San Siru s 0:2. 

Svi mediji, navijači, sam Bjelica i igrači Dinama realni su i svi su svjesni da je Atalanta bila puno bolja i potpuno zasluženo slavila

Osim talijanskih navijača, poraz Dinama slavio se i na stadionu Crvene zvezde. Naime, dok su njihovi ljubimci doživljavali povijesnu sramotu u okršaju s Bayernom koji ih je na stadionu Rajka Mitića ponizio s visokih 6:0, navijači Zvezde su putem velikog semafora gledali sažetke drugih utakmica. 

Na poluvremenu su gledali sažetak prvog poluvremena iz Milana, a na ekranu se pojavio jedanaesterac koji je zabio Muriel. U tom trenutku čuo se pljesak i odobravanje od strane navijača Zvezde. 

Nisu ni slutili da će u idućih 45 minuta njihova momčad primiti čak pet pogodaka. Neka ih je bar nešto obradovalo tu večer.

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje

>>> Pogledajte komentar našeg novinara Mladena Miletića na poraz Dinama 

Ključne riječi

Komentara 25

OL
oLo
19:04 27.11.2019.

Hoće li Zvezda preteći Dinamov rekord LP?

B2
bordon 2
18:14 27.11.2019.

Normalna stvar. Ništa neobično. Neka se vesele. I mi Hrvati se veselimo kad oni gube. Nikad, ama baš nikad nisam, a i neću za njih navijati. Bilo da se radi o momčadskom ili individualnom sportu. I ne samo o sportu. Prema tome........ neka se vesele. Mi se veselimo puno više jer oni puno češće gube.

DU
Deleted user
18:03 27.11.2019.

Dinamo će proći a Zvezda neće.Izgubiti 0:6 teška blamaža.Valjda slave poraz od 0:6 kao poraz na Gazimestanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije