Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA ESTELLE

Cruyffova nećakinja: Badr me nije oteo Gullitu, Ruud me njemu dao

Estelle Crujiff
Igor Kralj/PIXSELL
18.03.2013.
u 08:06

Gullit ju je špijunirao, no kad je shvatio zbog koga ga je napustila, odustao je od daljnje akcije...

Ne svojom voljom, Estelle Cruyff (34), postala je metom nizozemskih tabloida jer se emotivno vezala uz slavne protagoniste tamošnje sportske scene. Estelle je novinarka jednog tjednika koju svi, prije svega, znaju kao bivšu suprugu Ruuda Gullita i sadašnju djevojku najkontroverznijeg nizozemskog borca Badra Harija. Osim toga, lijepa Estelle je i nećakinja Johana Cruyffa pa joj je mjesto pod svjetlima reflektora zajamčeno. A upravo kod prezimena Cruyff počinje i njena hrvatska priča. Njena mama Jadranka Lokas još prije 35 godina zaljubila se u nizozemskog turista i otišla s njim.

– Ja vam tada nisam ni znala da je moj bivši suprug brat tako slavnog nogometaša – priznaje simpatična 58-godišnja Šibenčanka.

Ni njezina kći zacijelo nije znala u koga se zaljubila kada je intervjuirala Badra Harija. Neki misle da je on podvojena ličnost, koja gubi bitke sa svojim demonima, no za boravka u Zagrebu nama se taj 28-godišnji borac marokanskih korijena činio finim momkom.

– Ja znam samo tu njegovu lijepu stranu i nije mi lako slušati i čitati kojekakve priče koje u mom iskustvu nemaju potvrdu – kaže nam Estelle.

A kako joj je bilo kada je Hari proveo pet mjeseci u zatvoru jer je pretukao jednog bogatog Nizozemca?

– Nije lako, no ja sam uvjerena da nije tako kao što mu predbacuju. Ne razmišljam o tome što je bilo i da je pred njim suđenje i zato nas dvoje živimo od dana do dana.

Prigodom tog intervjua, Estelle je ostavila takav dojam na Badra da je ovaj zbog nje odustao od karijere u profesionalnom boksu.

– Već sam bio otišao u SAD, no zaljubio sam se u Estelle i vratio u Nizozemsku – priznao nam je Badr.

Nastup u Zagrebu za Estelle je bila druga Harijeva borba kojoj svjedoči uživo kao njegova partnerica.

– Bila sam s njim prošlog proljeća u Madridu, no potajno jer tada za javnost još nismo bili skupa.

Još iz dana braka s Ruudom Gullitom, Estelle zna da je njen privatni život postao javna stvar pa su tako o njihovu razvodu pisale i engleske novine jer je Gullit igrao i u Chelseaju. U njima se kaže da je napustila slavnog nogometaša jer joj je bilo dosta njegovih afera, a to je potvrdila i nama:

– Njegovu prvu aferu otkrila sam dok se još nismo vjenčali, a nakon svih tih njegovih afera, koje je stalno negirao, Ruud mora znati da me Badr nije njemu ukrao, nego me on Hariju predao.

Kada je saznao da je gubi, tolika ga je ljubomora izjedala da ju je pokušao špijunirati. Nizozemski novinari pričali su nam da joj je u amsterdamskoj zračnoj luci postavio zasjedu kako bi saznao s kime je to otišla na put u Maroko, a čim je shvatio da je riječ o vrlo žestokom tipu i sjajnom borcu, očito je odustao od daljnjih akcija...

– Kada sam mu rekla da ga napuštam, bio je jako ljutit i konfuzan jer takvo što nije očekivao, no tako vam je to kada ste previše zaokupljeni sami sa sobom. Doduše, on je sjajan otac, no to nije dovoljno da se i sačuva brak.

Iz braka s Gullitom, Estelle ima sina Maxa i kćer Joelle, koji žive s njom i koje je Hari prihvatio kao da su njegova djeca. Uostalom, za boravka u zagrebačkom hotelu Hilton, mali Max se gotovo nije odvajao od svog očuha.

– Badr voli djecu i obiteljski je čovjek.

To isto Estelle nam je rekla i za svog strica Johana Cruyffa.

– Johan sve radi za obitelj. Sada živi u Barceloni, no to ga ne sprečava da se vidimo nekoliko puta godišnje. Sjećam ga se kao strica koji nije propuštao priliku da mi nešto daruje za Božić i rođendan, a i izvan toga. Stalno se igrao s nama djecom i bio je jako zabavan tako da ga i nisam doživljavala kao neku slavnu osobu – zaključila je Estelle, koja s Badrom planira na ljeto doći u vikendicu u Rogoznicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije