Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Dinamo i pobjeda posebni su motivi Riječana

Croatija idealan protivnik za nastavak pobjeđivanja

22.11.2008.
u 09:26

Bilo bi najljepše kada bi se sada moglo odmoriti i živjeti neko vrijeme na krilima pobjede nad Dinamom. No, to je tek jedna u nizu važnih utakmica nogometaša Rijeke.

Zahvala Armadi
Na Kantridu stiže sesvetska Croatija (kupljene ulaznice za Dinamo vrijede i za nedjelju!), koju se mora pobijediti, tek tada će pobjeda nad modrima imati pravu vrijednost.

– O pristupu se ne bi smjelo pričati, barem ne u kontekstu ako bude dobar. Pristup mora uvijek biti dobar kao i protiv Dinama i to će sigurno donijeti rezultat, poručio je pomoćni trener Mario Tot.

Trener Robert Rubčić prije svega se zahvalio navijačima, posebno Armadi, na velikoj podršci bez koje ne bi uspjeli izdržati. Rubčić upozorava na opasnost.

– Croatia je ranjena, time i opasna. Tražit ću maksimalan motiv, pristup i vjerujem u pobjedu. Nećemo dati ni najmanje prostora Croatiji da nas ugroze. Pokušat ćemo dati gol na početku da nam bude lakše mirno do završnice, rekao je Rubčić. Presudnu ulogu Rubčić očekuje od igrača koji ulaze u prvi sastav s klupe.

– Igrači koji su ušli s klupe napokon su odigrali kako treba. Očekujem da dignu igru, pokažu mirnoću i da budu nosioci igre kao u srijedu, kaže strateg Rijeke. Napadač Matija Matko u srijedu je bio igrač utakmice, na njemu je napravljen crveni karton i asistirao je za gol.

Matko optimist
Pokušao je odgovoriti na pitanje zašto se od Dinama trebalo čekati takav pristup.

- Trebali smo i dosad tako, ali nije bilo sportske sreće, a nekad je bilo teško. Jako smo psihički pali nakon poraza od Intera, nismo se nadali da ćemo to izgubiti. U Splitu je teren bio težak i bili smo iscrpljeni. Taj nas je poraz dignuo i znali smo da trebamo pobijediti Dinamo. Vjerujem da ćemo i sutra pobijediti, poručio je Matko.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije