Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magarcu je dosadno

Cro Copu hakiran profil na Fejsu: Tražio me otkupninu, jadna mu majka!

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
27.04.2017.
u 23:24

Morao sam to prijaviti policiji. Htio sam se zaštiti u slučaju nekih objava. Obrisano mi je oko 4000 prijatelja, ja nisam nikog obrisao...

Mirko Filipović vratio se  s novom objavom na društvene mreže. Neko vrijeme nije se javljao jer mu je netko, kako tvrdi, hakirao profil na Facebooku.

- Dragi prijatelji, dobro veče. Dobio sam svoj profil nazad. Zahvaljujem se Facebook timu koji su to omogućili. Netko mi je hakirao profil prije tri-četiri tjedna. Morao sam to prijaviti policiji. Htio sam se zaštiti u slučaju nekih objava. Obrisano mi je oko 4000 prijatelja, ja nisam nikog obrisao. To je napravila osoba koja je to hakirala, neki magarac kojem je očito bilo dosadno - poručio je Cro Cop te dodao:

- Tražio me otkupninu na engleskom jeziku. Bio je logiran na moj profil pod nekim arapskim imenom, neki Salah... Javio se s nekog internetskog broja iz Amerike. To je netko iz Hrvatske napravio, policija ga traži. Bolje mu je da ga ne nađu, ako ga nađe policija, ja ću saznati tko je, a onda - jadna mu majka - kazao je Mirko. 

Komentara 4

Avatar markoii123
markoii123
07:30 28.04.2017.

Identificirati,locirati i transferirati.

KA
kajbum
08:15 28.04.2017.

Mirko nem nasilja izvan sporta I zatebe zakon vazi

SA
SI aka SI
09:12 28.04.2017.

neka ga ne nađe policija, jer će Mirko saznati o kome je riječ, a onda jadna mu majka? Tako se cijenjeni vrhunski sportaš hvali nečim što ne bi nikada kao civil smio saznati i javno prijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije