Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI SU

Cro Copa oštro napali jer nije čestitao Miočiću, brzo je stigao njegov odgovor: Budalu...

Mirko Filipović i Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
20.08.2019.
u 20:44

Stizale su čestitke iz cijelog svijeta, Dana White rekao je kako je Miočić najveći svih vremena, ali jedna čestitka, ona Mirka Filipovića (barem javna, vjerujemo da je privatno čestitao svom kolegi), je izostala

Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju vratio je pojas prvaka u UFC-u u teškoj kategoriji kada je tehničkim nokautom pobijedio Daniela Cormiera u četvrtoj rundi. 

Tri runde je gubio i bio lošiji, ali sjajnim preokretom slavio je nakon 19 minuta borbe, a cijeli svijet ostao je oduševljen njegovim povratkom. 

Stipe ima veliki broj navijača u Hrvatskoj jer mu je otac rođen u Rtini kod Posedarja, mjesta blizu Zadra, a majka u Cetingradu. Stipe se ponosi svojim hrvatskim podrijetlom, a na borbama se često mogu vidjeti dresovi vatrenih. 

Stizale su čestitke iz cijelog svijeta, Dana White rekao je kako je Miočić najveći svih vremena, ali jedna čestitka, ona Mirka Filipovića (barem javna, vjerujemo da je privatno čestitao svom kolegi), je izostala. 

Primijetili  su to pratitelji na Facebooku te su Cro Copu ispod jedne fotografije ostavljena dva komentara koja 'prozivaju' po mnogima našeg najvećeg borca svih vremena. 

- Bilo bi lijepo da si na ovoj stranici čestitao najvećem šampionu Stipi Miočiću!! Teško je čestitati većem od sebe? - napisao je jedan pratitelj, a Mirko mu je brzo odgovorio.

 ‘Budalu ne treba tražiti,sama se javi!’ STARA NARODNA - poručio mu je Mirko, ali na to je odgovorio drugi pratitelj komentiravši Mirku kako je 'pretenciozni, bahati, bivši MMA borac'. 

- Čovjek te nije uvrijedio, mogao si jednostavno ignorirati njegov komentar ako ti je “nešto” zasmetalo. I istina, bio bi red da si mu čestitao na svojoj stranici!! Ali ne, ti vrijeđaš. Bio si veliki fajter, svaku tvoju pobjedu sam slavio kao svoju, mečeve čekao kao Boga. Ti si jedan pretenciozni, bahati ex MMA borac, ništa više!!! - napisao je pratitelj. 

Ostali komentari su na strani Mirka pa tako jedan kaže: 'Iako veliki borac, Stipe nije Mirku ni blizu'. 

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

 

Komentara 89

SE
SeniorDosSantos
22:11 20.08.2019.

Inače, tko to ne zna, ovaj iskompleksirani napuhani dopingirani degenerik, iskoristio je priliku kada mu je Stipe došao u posjetu, na sparing trening, da ga svom snagom nokautira high kickom na nečemu što je trebao biti "friendly workout" Toliko o tom bolesnom psihički poremećenom smeću.

DU
Deleted user
22:24 20.08.2019.

Mirko je uvjek bio bahat i tašt.Da je borac to mu se nemože osporiti,ali malo ljudskosti nije na odmet.

Avatar kaligulaa
kaligulaa
21:41 20.08.2019.

Ni obraza ni pameti, ipak je on frend zokija budale kojemu će smrad dati glas u pokušaju da opet sramoti RH..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije