Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 115

Cro Cop slavio protiv Barryja gušenjem u trećoj rundi

Mirko Filipović
Slavko Midžor | 24sata
13.06.2010.
u 09:41

Mirko Filipović pobijedio je Patricka Barryja u svojoj sedmoj UFC borbi. Borbu je dobio u trećoj rundi kada je Barryja ulovio u polugu.

Barry je puno bolje otvorio borbu i dva puta desnim krošeima srušio Cro Copa. Amerikanac je bio mirniji i sigurniji u izmjenama udaraca, a hrvatski borac na trenutke je izgledao jako loše.

U drugu je rundu Mirko bolje ušao, opustio se i počeo dominirati u kavezu. U istom ritmu nastavio je i u trećoj. Dobro je plasirao par udaraca, oborio ga i ulovio u polugu te sve okončao gušenjem s leđa.

- Prvi put kad me pogodio nije bilo jako, no drugi je put bilo gadno. Par sekundi vidio sam dvostruko. Na kraju se otvorio, dao mi priliku i ugušio sam ga. Sretan sam jer sam naporno trenirao. Nadam se da Dana White neće bit škrt nego da će mi dati bonus za submission večeri, ako ne i za borbu večeri - kazao je Mirko nakon borbe.

Bila je ovo posljednja Filipovićeva borba koju ima po UFC ugovoru, a hoće li nastaviti karijeru znat će se po povratku u Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
21:13 13.06.2010.

Možda ne bi bila loša ideja da Mirko počne trenirti Barrya! Tip je vrlo dobar i samo mu ne dostaju finese i iskustvo a mene čak podsjeća na Mirka u mladjim danima!

OB
-obrisani-
15:47 13.06.2010.

vidiš da je upalilo,psa pogladiš i on odmah maše repom---

OB
-obrisani-
15:24 13.06.2010.

kamocemo93------> si ti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije