Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavidna forma

Cro Cop se pohvalio 18-godišnjim sinom, fanovi oduševljeni: 'Genetika je čudo!'

Foto: instagram
1/5
13.03.2021.
u 19:49

U dva dana čak je dvaput podijelio fotke sina Ivana koji je također u zavidnoj formi.

Iako je posljednje dvije godine u mirovini, legendarni Mirko Filipović (46) nije odustao od svoje forme pa se tako na društvenim mrežama često hvali intenzivnim treninzima, a nerijetko se nađu fotke i njegovog naslijednika - 18-godišnjeg Ivana. 

U dva dana čak je dvaput podijelio fotke sina Ivana koji je također u zavidnoj formi. 

Jednu od tih fotografija komentirao je i legenda kickboxinga, Nizozemac Peter Aerts kojeg je Cro Cop porazio 2001. godine sudačkom odlukom na jednoj K-1 priredbi.

- Izgleda poput tebe, brate - napisao mu je Aerts. Osim njega, i obožavatelji su mu u komentarima pisali kako je genetika čudo jer mu je Ivan "slika i prilika". 

Ovo nije prvi put da se Mirko hvali treninzima svog sina, no Mirko je već jednom izjavio kako bi on ipak da mu sin, od svega, bude - znanstvenik!

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
20:51 13.03.2021.

Maleni, likom si isti otac, a neka na tome i ostane. Ne ulazi u ring. Vodi računa o svom tijelu i zdravlju. Sretno u životu.

RO
roland
21:57 13.03.2021.

Ozbiljan momak! Ring mu nije potreban u smislu zarađivanja za život, no u smislu treninga, vreća i prijateljski sparing su odlični! Pohvale i tati i sinu za vrhunske rezultate!

AN
Andeli9
09:40 14.03.2021.

Mirko je bio hrabar za ring. Čudi me da nije bio hrabar za rat. Da nije u Domovinskom ratu, stao u obranu Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije