Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Cro Cop se oprašta protiv Minotaura ili Couturea?

Cro Cop
Dražen Brajdić
18.04.2011.
u 19:33

Poraz od Brendana Schauba, čini se, neće biti posljednja borba u karijeri Mirka Filipovića.

Tako barem tvrdi portal mmabay.co.uk, koji otkriva kako se hrvatski borac sprema za još jednu, vjerojatno oproštajnu borbu. Ona bi se trebala dogoditi u UFC-ovu kavezu potkraj godine.

Protivnici? Antonio Rodrigo Nogueira ili Randy Couture. Također veterani slobodne borbe.

- Mirko Cro Cop Filipović počeo je s treninzima. Planira odraditi još jednu borbu jer ne želi karijeru završiti s porazom, već želi otići kao pobjednik - prenosi mmabay.co.uk.

Komentara 1

SI
silversurfer22
08:57 19.04.2011.

...tako je Mirko care...odradi još tu borbu i onda u zasluženu mirovinu da budeš zdrav svojoj obitelji....ti si svoje dokazao ! Puno sreće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije