Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borilačkog spektakla

Cro Cop oduševio fanove fotografijama uoči svog debija u Bellatoru

Cro Cop
Foto: Facebook
1/5
16.02.2019.
u 11:23

Mirko je uoči svog Bellator debija odradio službeno fotografiranje, a sada ih je podijelio sa svojim fanovima

U noći sa subote na nedjelju (iza četiri sat) u borilačku arenu ponovno ulazi Mirko Filipović. Legendarni hrvatski borac u američkom će Uncasvilleu tražiti svoju desetu pobjedu u nizu, a suparnik će mu biti Roy Nelson. 

Cro Copu će to biti 51. profesionalni MMA nastup i drugi susret s ‘Big Countyjem’ protiv kojeg će tražiti osvetu za poraz iz 2011. godine u UFC-u.

Mirko je uoči svog Bellator debija odradio službeno fotografiranje, a sada ih je podijelio sa svojim fanovima, piše Fightsite.

Na službenom vaganju Amerikanac je bio 11 kilograma teži od Filipovića. Vaga je kod Cro Copa pokazala 106,4 kilograma što je kilaža za koju je poznato da savršeno pristaje 44-godišnjem borcu.

>> Pogledajte trening Cro Copa

Komentara 13

Avatar MrDiamond
MrDiamond
13:21 16.02.2019.

Nije lako ostavit nešta čime si se ~20 godina uspješno bavio. Ko na primjer vama jadovanima sto sjedite po cijele dane pred ekranom i komentirate negativno ili sirite mržnju. I vama ce bit teško prestat s tim. Bog zna, aa i svi mi što smo zbog vas prestali komentirati, da vam sad već nije lako.

NI
Nini istrijan
16:14 16.02.2019.

Mirko izgleda super i sigurno mnogo bolje nego ovi sera---i koji ga kritiziraju.Sa zadovoljstvom cu gledati vecerasnji mec!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:40 16.02.2019.

Hrvati su oduvijek bili jakim u tim disciplinama o njima se pišu knjige, dok je pola komentatora na portalu gledala kocka, kocka kockicu, Branko Cikatić je osvojio kao prvi Hrvat prestižni K1 turnir pod hrvatskim stijegom naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije