Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad je tražio

Cro Cop brutalno odgovorio Royu Nelsonu na njegovu provokaciju

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
11.03.2018.
u 18:30

"Jedine 'specijalne dodatke' koje koristim su dva teška i krvava treninga dnevno, pet puta tjedno", piše Cro Cop

Roy Nelson oglasio povodom ugovaranja borbe protiv Mirka Filipovića. Američki borac otkrio je što misli o tome i zašto mu je dao revanš. Nelson je iskoristio priliku te 'bocnuo' svog suparnika. Cro Cop mu je brzo odgovorio:

"Dragi Roy Nelson, ne moraš brinuti koristim li neke nedozvoljene supstance kao što tvrdiš. Jedine 'specijalne dodatke' koje koristim su dva teška i krvava treninga dnevno, pet puta tjedno. Testirat ću se kao i svi ostali borci tijekom priprema za meč kao i uoči borbe, te na kraju."

"S toga možeš biti miran i početi smišljati neki bolji izgovor nakon što prebijem tu tvoju debelu guzicu koja nema poštovanja. Imaš vremena do 25. svibnja. I još nešto. Učini mi uslugu, obrij tu odvratnu bradu kako bi izgledao kao profesionalni borac i pokazao poštovanje prema svom suparniku. Sretno."

Cro Cop
1/6

Komentara 52

KV
kvatrić
19:00 11.03.2018.

Nounari ni jednu vijest ne znaju napisati bez da koriste "brutalno".

UF
ufrm
18:53 11.03.2018.

sve neke "brutalne" "provokacije", uglavnom terminologija idiotizma, novinari spustite loptu sa tim glupostima.

DU
Deleted user
19:29 11.03.2018.

Kad ne bi bilo tih testiranja ja bi opet bio br. 1 !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije