Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO COP ZA MAX!

Željan je osvete za najteži poraz u karijeri, brutalni nokaut od Gonzage

Max!
Foto: Max
1/6
10.04.2015.
u 16:14

"Dvadesetogodišnjaci mi mogu zavidjeti, u savršenoj sam formi i moram još riješiti neke dugove u kavezu. Onda se mogu mirno oprostiti..."

Novi Max! u subotu, 11. travnja donosi maxi-specijal o spektakularnom povratku i osvetničkom pohodu Mirka Filipovića u UFC-ov kavez, među najopakije MMA borce svijeta. Cro Cop je u 41. godini potpisao vrhunski ugovor, u rangu najvećih UFC zvijezda, a za Max! se prisjeća svojih najvećih mečeva u karijeri, s Fjodorom, Minotaurom, Fujitom, Silvom i Barnettom.

Za Max! kaže: "Dvadesetogodišnjaci mi mogu zavidjeti, u savršenoj sam formi i moram još riješiti neke dugove u kavezu. Onda se mogu mirno oprostiti..." Cro Cop željan je osvete za najteži poraz u karijeri, brutalni nokaut od Gonzage prije točno sedam godina u Manchesteru, a za Max! priznaje da je unatoč besprijekornoj fizičkoj spremi spreman za kraj karijere: "Odradit ću ugovor u UFC-u i neću više mijenjati borilačke organizacije. U UFC-u ću ostati do kraja i zaključiti karijeru."

Max! donosi veliku priču o 20. obljetnici najvećeg nogometnog spektakla koji nikad nije nadmašen u Hrvatskoj, gostovanju Italije na Poljudu 1995. godine, prvoj utakmici nakon Oluje u Splitu. Ta neponovljiva atmosfera i zanos koji je pratio Ćiru i vatrene još se dugo neće ponoviti.

Max! donosi i veliki intervju s najdugovječnijim trenerom u HNL-u, osebujnim Igorom Pamićem, koji otkriva da će nakon vlasnika Rusa, u Istri dobiti nove gazde – superzvijezdu američkog nogometa, najskupljeg braniča NFL-a Ndamukonga Suha i njegove agente koji su htjeli investirati u Hajduk, ali su ih u Splitu olako odbili.

Donosimo i max! specijal o završnici Lige prvaka čiji rasplet među osam najvećih stiže sljedećeg tjedna i tajnu uspjeha Diega Simeonea koji s Atleticom sprema veliki revanš Realu za lanjski nesretni poraz u velikom finalu....

Novi Max! donosi i velike priče o sportskim velikanima: Nikoli Karabatiću, Andresu Iniesti, Wayneu Rooneyu koji je postao rekorder najstarijeg svjetskog derbija, onoga u Manchesteru, te o kralju na dva kotača, neponovljivom Valentinu Rossiju. Samo Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, sada jedinstveni projekt u Požegi, te objavljuje nove epizode kultnog stripa NIPPER.

>> Cro Cop otputovao u Poljsku: Poučeni iskustvom Airbusa, na put idemo kombijem!

Foto: Max

Komentara 5

LA
lakočemo
18:20 10.04.2015.

Mirko hvala ti i na ovome što si i dosad napravio,mnogi su prvi put čuli za Hrvatsku zahvaljujući tebi,a sreća nek te prati u budućnosti i pazi se klinča sa gonzagom...sretno

Avatar ivanvard
ivanvard
16:29 10.04.2015.

Mirko pada u 1. rundi.

ĆA
ćaćaća
17:33 10.04.2015.

znači u subotu opet padaline..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije