Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SPAČKA

Pogledajte čime je Mirko Filipović potpuno izbezumio svoga naivnog prijatelja

Foto: Facebook
09.10.2017.
u 14:06

"Je li moguće da se lik od 110 kg boji buba? U  Japanu ima zmiju za ljubimca i zmije su mu čaj od kamilice, a buba se boji??", upitao se Mirko

Mirko Cro Cop Filipović opet je priredio spačku svom prijatelju i sparing partneru Satoshiju Ishiiju koji će vjerojatno imati traume od našeg borca.

Japanac je Mirku priznao da se boji buba i žohara, ali je kasnije shvatio da to i nije bila dobra ideja. Mirko mu je, naime, pripremio sačekušu.

"Je li moguće da se lik od 110 kg boji buba? U  Japanu ima zmiju za ljubimca i zmije su mu čaj od kamilice, a buba se boji??", upitao se Mirko uz video kojega je objavio na Facebooku.

Cro Cop često podvaljuje Ishiiju pa ga je tako zalio kantom hladne vode, drugi uvjerio ga da se na hrvatskom "doviđenja" kaže "ja bih jeb..." pa ga nasmrt prepao...

Komentara 3

GU
General_U
15:44 09.10.2017.

a hormoni a doping,odličan borac a humor sirov i bezvezan!!!!

KA
KarlMoriarty
16:52 09.10.2017.

Bas sirov i bezvezan, na razini 13-godisnjaka.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
21:33 09.10.2017.

Mirko legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije