Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Cro Cop kreće u novu karijeru! Evo čime će se baviti nakon povlačenja iz ringa

Cro Cop
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
12.04.2019.
u 11:54

"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu", poručio je nedavno Mirko

Mirko Cro Cop Filipović (44) prije nešto više od mjesec dana morao je objaviti da završava veliku borilačku karijeru. Na jednom je treningu doživio moždani udar i nakon liječničkih pregleda otkrivene su promjene u jednom djelu mozga.

– Nikad više neću ući u ring jer ne smijem primiti ni blaži udarac – poručio je tada Mirko.

No, Mirko će i dalje ostati vezan uz borilački sport i ring jer je to njegov život. Nedavno je tako otkrio da će se ubuduće baviti održavanjem seminara.

"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu", poručio je Mirko prije nekoliko dana.

A da se Mirko ozbiljno misli posvetiti održavanju seminara, potvrdio je to novom objavom na Facebooku. Naime, ostavio je e-mail adresu "crocopseminar@gmail.com" na koju ga mogu kontaktirati svi zainteresirani za seminare i tu objavu zaključao na vrh Facebook stranice.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 1

SZ
slaven.zadravec
12:37 12.04.2019.

Konačno da prestaje sa zanimanjem u kojem mu je posao da ga se udara u glavu. Samo da nije prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije