Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakako pročitajte

Cro Cop do suza nasmijao objavom o 'ćelavim krampusima'

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpic/PIXSEL
1/5
19.03.2019.
u 21:56

Mirko filipović kroz duhovite je rečenice kazao da ga je zamalo još jedan moždani opalio kada je shvatio s kime ima posla

Lijepo je znati da se Mirko Filipović dobro oporavlja od moždanog udara. Potvrdio nam je to status koji je u utorak navečer objavio na Instagramu, rečenice koje svjedoče da je vedroga duha.

>>> Nježnija strana Cro Copa će vas oduševiti! On nije samo nemilosrdni borac

Naime, Cro Cop je prepričao duhovitu zgodu sa Sašom Milinkovićem i Antom Delijom, 'ćelavim krampusima', koji su ga prije tri tjedna poželjeli napokon pobijediti u šahu dok je ležao u bolničkoj postelji. 

Je li im to uspjelo, svakako pročitajte u nastavku! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ova slika je nastala prije tri tjedna,treci dan kako sam hospitaliziran.moji dragi Sasa Milinkovic i Ante Delija su me zeljeli posjetiti ali su cekali da mi se stanje stabilizira.u srijedu ujutro zovu i pitaju mogu li doći.rekoh naravno da mozete,KB Dubrava pa dodjite navece.i zovu opet popodne da vide jel dogovor vrijedi i jel sam ok!rekoh dobro sam i dodjite,6 kat soba 6 KB Dubrava.ok!!Dolazimo poslije treninga popodnevnog!i prodje 19h,prodje 20h njih nema.kad u 20.30 stize ova slika uz komentar ‘jesi spreman za masakr?’jer inače uvijek poslije treninga bacimo koju partiju(nikad nisu partiju dobili,naravno😎)a sad su htjeli iskoristiti priliku i iživljavati se na čovjeku koji je mozdani udar pretrpio.al ok!i nema njih jedno 20 min ja vec zabrinut kad me zovu.’ej na kojem si katu?rekoh 6 kat soba šest.kasnije sam saznao da su se tada tuzno pogledali i zakljucili da je meni puno gore nego sto su se nadali,jer bolnica nema 6 katova već 5.a neurologija na 3.i nista,odu na 3 kat i ulete u sobu 6 gdje su ih docekali prestravljeni pogledi starica kad su im uletila dva ćelava krampusa od dva metra sa šahom ispod ruke!i tada su me opet nazvali i zamolili da im dam sestru na tel da im ona objasni gdje sam tocno jer ja se ‘očito gubim’! tada mi se usprkos mozdanom i glavobolji upali lampica!!pa ovi krampusi su garant bolnicu profulali.i naravno,gospoda me trazila u općoj bolnici Zabok!nisu jako profulali,samo 50 kilometara.kako i zasto su zavrsili tamo samo Bog dragi zna!a ja kad sam skuzio malo je falilo da me jos jedan mozdani ne opali.iako sam i ja dijelom kriv jer sam samo dva puta ponovio u kojoj sam bolnici a njima izgleda treba barem tri puta naglasiti.tuzno je kad tako mladji ljudi u tim godinama već imaju mečeva viška.p.s.saznao sam da su me trazili u specijalnoj bolnici Sv.Katarina,gdje su me nakon operacije koljena posjecivali,ali kako me tamo nije bilo jer je to ortopedska poliklinika oni su uletili u opcu bolnicu Zabok koja je spojena sa poliklinikom Sv.Katarina.ali ja ih svejedno volim❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:08 19.03.2019.

Mirko legenda!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije