Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukao se u zadnji čas

Crna zvijer odbila ući u ring protiv Miočića!

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
15.01.2019.
u 20:55

Navodni razlog je umor

UFC htio je upariti Stipu Miočića i Derricka Lewisa na nadolazećem popisu borbi u američkome Brookylnu, odnosno na povijesnome ESPN+1 eventu, a ujedno i prvoj priredbi u 2019. Prema riječima same Crne zvijeri čelnici elitne promocije su mu ponudili meč protiv bivšega prvaka, no on je dvoboj odbio. Navodni razlog je umor.

Naime, Lewis zaista jest imao vrlo naporan kraj godine. Najprije rat protiv Alexandera Volkova u kojem je jedva preživio, a onda i meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 230 samo mjesec dana kasnije u kojem je teško poražen, prenosi Fightsite.

Podsjećamo kako glavnu predstavu prve povijesne UFC-ove priredbe na ESPN+ platformi (19. siječnja) čine Henry Cejudo i TJ Dillashaw dvobojem za titulu u muha kategoriji.

Čitav popis borbi nakrcan je vrlo zanimljivim mečevima što je bilo i očekivano s obzirom na to da se elitna promocija želi predstaviti u što boljem svjetlu na ESPN-u.

Miočića u akciji nismo vidjeli još od poraza prošlog ljeta od Daniela Cormiera na UFC-u 226. Najuspješniji prvak u povijesti teške kategorije u elitnoj promocije je nakon tri uspješne obrane naslova posrnuo protiv šampiona iz poluteške.

Cormier je, podsjetimo, slavio nokautom u prvoj rundi i tako postao dvostruki prvak. Od tada američko-hrvatski borac pokušava doći do revanša, ali za sada mu UFC nije spreman uslišiti njegove želje. 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
22:27 15.01.2019.

Čovjek je sabrao dva i dva.

Avatar Shannorina
Shannorina
00:52 16.01.2019.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije