Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara dama ispala

Ovo se Cristianu Ronaldu nije dogodilo devet godina

Cristiano Ronaldo
Foto: PA/Pixsell
1/5
17.04.2019.
u 08:18

Portugalska zvijezda je vjerovao kako može dovesti Juventus na europski tron, ali baš mu je u utorak Ten Hagova družina pomrsila račune

Ajax je napravio pravu senzaciju u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Torinu. Kopljanici su pobijedili Juventus s 2:1 i nakon 1:1 u Amsterdamu izborili polufinale najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Strijelci za nizozemski klub bili su  Van de Beek i De Ligt, a za Staru damu jedini je pogodio Cristiano Ronaldo. Portugalska zvijezda je vjerovao kako može dovesti Juventus na europski tron, ali mu je u utorak Ten Hagova družina pomrsila račune.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Cristiano Ronaldo
1/17

Ajax je trijumfirao u Torinu te izbacio Ronalda i društvo iz Lige prvaka. Portugalac prije devet godina također sa svojom momčadi nije stigao do polufinalam. Tada je madridsku Real zapeo nešto ranije, u osmini finala je ispao od Lyona.

Cristiano Ronaldo je kasnije s kraljevskim klubom osvojio četiri naslova Lige prvaka.

Ajaxov junak u torinskoj pobjedi bio je Matthijs de Ligt.

- Znamo što možemo i znamo što je ova momčad sposobna učiniti. Ovo što radimo nije normalno, ovo je bizarno. Nisam se ni rodio kad je Ajax posljednji put igrao polufinale Lige prvaka. Idemo dalje! - ispalio je De Ligt.

Kopljanici su nadigrali Staru damu, a Frenkie De Jong smatra da je pobjeda trebala biti još uvjerljivija.

- Trebali smo slaviti i uvjerljivije. Kod 1:1 u njihove se redove uvukla panika. Shvatili su da će im biti jako teško proći zabijemo li još jedan gol. Osjetili smo to i iskoristili - podvukao je De Jong.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 11

KO
komar64
09:37 17.04.2019.

Svakog u životu čeka ono.....prvi put.

VL
????
09:11 17.04.2019.

Eto, ne može Luka bez Christiana, a ni Christiano bez Luke.

MR
MrkiMedo
09:32 17.04.2019.

Ha ha ha, sad ima slabe izglede u izborima za nogometaša godine, a to je njemu najvažnije. Pogotovo jer je ove godine ostao kratkih rukava radi našeg Luke. Ronaldo više ne igra za milijune (ima ih dosta), nego za slavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije