Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA GEORGINA

Cristianova Geo o djetinjstvu: Tata joj je bio diler, a ona ružno pače s malo prijateljica

Georgina Rodriguez
instagram.com/georginagio
26.10.2020.
u 22:27

Kada sam se rodila bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen, kaže Georgina.

Cristiano Ronaldo ju je upoznao u jednom butiku u kojemu je radila kao prodavačica. Tada još nitko nije znao za nju, a sada je planetarno popularna. Georgina Rodriguez sada slovi za jednu od najpoznatijih i najljepših žena svijeta, a prije je, priznaje, bila 'ružno pače'.  

- Kada sam se rodila bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen - kaže Georgina, čiji je otac proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge, a preminuo je početkom 2019. godine.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Georgina Rodriguez
1/34

Malena kuća i 250 funti tjedno Huesci nisu san ambicioznih žena pa tako nisu bili niti san Georgine. Uzela je stvari u svoje ruke, sa 17 je otišla u Bristol sa svojom obitelji, a danas joj mnogi predbacuju da je sve dobila na temelju popularnosti njezinog partnera - Cristiana Ronalda. 

- Čini se da je bolje roditi se bogat pa onda ne napraviti niti korak biše u životu i ne napredovati, nego početi iz točke iz koje počinje većina svijeta - smatra Georgina.

- Nemam puno prijateljica, ali one koje imam su zaista prave. Tako je bilo otkad znam za sebe - potvrdila je rođena Argentinka koja ima i španjolsko državljanstvo.

- Što god učinite, kritizirat će vas. Ljudi su zavidni mom partneru i meni. Zavist je osjećaj koji uništava ljudsko biće, ispunjava ih mržnjom i ogorčenošću - rekla je Georgina u nedavnom intervjuu za španjolski Mujerhoy.

Komentara 2

RO
Rogger
23:44 26.10.2020.

Trash

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije