Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala

Cristiano Ronaldo zaustavio autobus, a razlog će vas oduševiti

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
09.06.2019.
u 09:14

Malom Eduardu Moreiri, koji pati od rijetke bolesti, ostvario se san - upoznao je svog idola

Cristiano Ronaldo još je jednom pokazao da nije samo sjajan igrač nego i veliki čovjek. Portugalska zvijezda je u tijeku priprema uoči nedjeljnog finala Lige nacija (20.45 sati) protiv Nizozemske u Portu učinio potez kojem će se još pričati.

Naime, nakon treninga Cristiano Ronaldo je zatražio da se zaustavi autobus jer je među navijačima koji su stajali uz cestu primijetio jednog dječaka.

Taj mali navijač držao je transparent na kojem je bilo napisano ime Juventusova igrača.

Malom Eduardu Moreiri, koji pati od rijetke bolesti, ostvario se san - upoznao je svog idola. Svoj susret su ovjekovječili zajedničkom fotografijom.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Cristiano Ronaldo
1/13

Komentara 2

RE
rerun
09:23 09.06.2019.

Zato ga i volim jer je prije svega čovjek a onda vrhunski profesionalac

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:07 10.06.2019.

Prije je bio jako arogantan i nesimpatičan ali čim je stariji postaje sve više čovjek na mjestu. To dolazi s godinama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije